Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Én vagyok Jézus reinkarnációja...

Én vagyok Jézus reinkarnációja? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nemrég az állomáson épp vártam a vonatra, mikor észrevettem hogy egy galamb köröz felettem. 2-3 kör után leszállt rám, majd hegyes csőrével szájon csókolt /Még ma is vérzik tőle a szám/. Ezután megszólalt. Azt mondta, hogy "Te nagyobb leszel mint Archimedes", majd elszállt a nap felé. Kezdem úgy érezni hogy igazat mondott. Különös dolgok történnek velem manapság. Tegnap például úgy éreztem ha akarnék át tudnék változni egy lóvá, csak akkor sokan voltak körülöttem. Ma még semmi nem történt, pedig szerintem képes lennék bármire. Mit tegyek hogy csodák történjenek? Veletek történt már ilyesmi? Légyszives normálisan válaszoljatok mert nekem ez fontos!
2010. febr. 7. 23:29
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
62%
Samsung D900I teló firbjébe tedd bele a Picsel Viewert és én imába foglalom a neved!
2010. febr. 19. 21:07
 62/65 anonim ***** válasza:
mit szedsz? adj nekem is belőle :D
2011. jan. 27. 14:42
 63/65 anonim ***** válasza:
Válaszolok: nem te vagy Jézus reinkarnációja. Remélem, elégedett vagy a válasszal.
2011. máj. 20. 14:19
 64/65 anonim ***** válasza:
Do not feed the troll.
2011. máj. 23. 04:28
 65/65 anonim ***** válasza:
I'm sorry my son, to be here to answer. In recent times began to unbelievers! Please come to my house and you'll get the answers to your questions!
2011. jún. 19. 15:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!