Én vagyok Jézus reinkarnációja? (bővebben lent)
Szakorvosi segítség igénybe vételére még egyszer sem gondoltál?
Vagy komoly bajod van,vagy lejöhetnél az anyagról!
Környezeted,családod mit szól?
én csak támogatni tudlak. folytasd a drogozást, és állj át erősebb szerekre, de egyszerre jó sokat!
Velem egyszer az történt, hogy benyeltem a nagyapám ciánkapszuláját, amit még a II. világháború környékén szerzett, és olyan galambot eresztettem el, hogy egy egészen különös, barnás alakban jelent meg mögöttem. Mivel nem vettem észre, szagot csinált maga köré, ezt már megéreztem. Ezután azt mondta, hogy építsek neki egy templomot, és alapítsam meg Debuz hatalmas egyházát.
Hát én létrehoztam. Debuz az ókor egyik elfeledett városa volt, amit a fény és eső városának hittek, mert folyton zápor volt, míg sütött a nap. A szivárvány lett Debuz jelképe.
Csatlósokat hívtam magam köre, akik megkapták a szerzetes, szivárványos és püspöki rangot. A deb*zi szerzeteseket laktanyákra telepítettem. A deb*zi szivárványosok az Andrássy úton küzdenek Debuz egyházának jogaiért. A deb*zi püspökök pedig a NAMBLA szerves részei. Hát így.
Használj te is ciánkapszulát, mert nekem bejött. Hozd létre Cuc városának egyházát, így te lehetsz a cuci pápa
(angolosan ejtsd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!