Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Én vagyok Jézus reinkarnációja...

Én vagyok Jézus reinkarnációja? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nemrég az állomáson épp vártam a vonatra, mikor észrevettem hogy egy galamb köröz felettem. 2-3 kör után leszállt rám, majd hegyes csőrével szájon csókolt /Még ma is vérzik tőle a szám/. Ezután megszólalt. Azt mondta, hogy "Te nagyobb leszel mint Archimedes", majd elszállt a nap felé. Kezdem úgy érezni hogy igazat mondott. Különös dolgok történnek velem manapság. Tegnap például úgy éreztem ha akarnék át tudnék változni egy lóvá, csak akkor sokan voltak körülöttem. Ma még semmi nem történt, pedig szerintem képes lennék bármire. Mit tegyek hogy csodák történjenek? Veletek történt már ilyesmi? Légyszives normálisan válaszoljatok mert nekem ez fontos!
2010. febr. 7. 23:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:
a lovas történet után megpróbáltam a szobámban repülni ahogy a madarak szokták. Behajlítottam a kezemet és mintha szárnyak lettek volna. Nagyon beleéltem magam és mikor magamhoz tértem lehullottam
2010. febr. 8. 01:35
 42/65 anonim ***** válasza:

Szakorvosi segítség igénybe vételére még egyszer sem gondoltál?

Vagy komoly bajod van,vagy lejöhetnél az anyagról!

Környezeted,családod mit szól?

2010. febr. 8. 05:53
 43/65 anonim ***** válasza:
bakker jezus 33 evesen halt meg es eddig a percig 33 valaszod volt, most mar 34 van, bocsi h beleszartam a levesedbe :D
2010. febr. 8. 13:06
 44/65 A kérdező kommentje:
én úgy tudtam hogy 35.. hopp és nézd csak mennyi válasz van:P
2010. febr. 8. 13:20
 45/65 anonim ***** válasza:
100%
Extasy:D
2010. febr. 8. 14:57
 46/65 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt akarod hogy a csodák folytatódjanak akkor folytasd a drogozást
2010. febr. 8. 15:13
 47/65 anonim ***** válasza:

én csak támogatni tudlak. folytasd a drogozást, és állj át erősebb szerekre, de egyszerre jó sokat!

Velem egyszer az történt, hogy benyeltem a nagyapám ciánkapszuláját, amit még a II. világháború környékén szerzett, és olyan galambot eresztettem el, hogy egy egészen különös, barnás alakban jelent meg mögöttem. Mivel nem vettem észre, szagot csinált maga köré, ezt már megéreztem. Ezután azt mondta, hogy építsek neki egy templomot, és alapítsam meg Debuz hatalmas egyházát.

Hát én létrehoztam. Debuz az ókor egyik elfeledett városa volt, amit a fény és eső városának hittek, mert folyton zápor volt, míg sütött a nap. A szivárvány lett Debuz jelképe.

Csatlósokat hívtam magam köre, akik megkapták a szerzetes, szivárványos és püspöki rangot. A deb*zi szerzeteseket laktanyákra telepítettem. A deb*zi szivárványosok az Andrássy úton küzdenek Debuz egyházának jogaiért. A deb*zi püspökök pedig a NAMBLA szerves részei. Hát így.

Használj te is ciánkapszulát, mert nekem bejött. Hozd létre Cuc városának egyházát, így te lehetsz a cuci pápa

(angolosan ejtsd)

2010. febr. 8. 18:34
 48/65 anonim ***** válasza:
8%
Szia! Én teljes mértékben elhiszem a történetedet! Ne hallgass a többiekre! Ezt egy nő is elmondta, h egyszer eljön Jézus utóda, aki magyar lesz, és eljön a világvége is, de aki hisz benned az túléli! És ne add fel a próbálkozásaidat!
2010. febr. 8. 20:51
 49/65 anonim ***** válasza:
100%
te is szivjál még
2010. febr. 8. 20:59
 50/65 anonim ***** válasza:
Látszik,hogy bezárták a viccosztályokat...
2010. febr. 8. 21:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!