Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Én vagyok Jézus reinkarnációja...

Én vagyok Jézus reinkarnációja? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nemrég az állomáson épp vártam a vonatra, mikor észrevettem hogy egy galamb köröz felettem. 2-3 kör után leszállt rám, majd hegyes csőrével szájon csókolt /Még ma is vérzik tőle a szám/. Ezután megszólalt. Azt mondta, hogy "Te nagyobb leszel mint Archimedes", majd elszállt a nap felé. Kezdem úgy érezni hogy igazat mondott. Különös dolgok történnek velem manapság. Tegnap például úgy éreztem ha akarnék át tudnék változni egy lóvá, csak akkor sokan voltak körülöttem. Ma még semmi nem történt, pedig szerintem képes lennék bármire. Mit tegyek hogy csodák történjenek? Veletek történt már ilyesmi? Légyszives normálisan válaszoljatok mert nekem ez fontos!
2010. febr. 7. 23:29
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
Aha mi meg takarítjuk a galambszart!!!! Mert nagyon nehéz ám csőrrel hurcolni a téglát, még a galamb is betojik tőle.
2010. febr. 8. 00:00
 22/65 anonim ***** válasza:
85%

Osszál pénzt a szegényeknek. Mint régen Jézus. Menj el egy roma faluba és vigyél 12 db ezrest mint a 12 apostol. Kiabáld hogy az úr küldött, és mindenkit megjutalmaz.

Higgy! Ha hiszel, akkor sosem fog elfogyni az ezres a kezedből!

Ha nem késelnek meg az egy csoda lesz!

2010. febr. 8. 00:09
 23/65 anonim ***** válasza:
100%
Az egyházad tanításai közé feltétlenül vedd be a napi szexet idegen szexi nőkkel, a felebaráti kapcsolatok erősítéséhez, és ígérem csatlakozok!!!
2010. febr. 8. 00:11
 24/65 anonim ***** válasza:
72%
Egyszer én is találkoztam istennel. Kértem hogy küldjön egy galambot jelként! Ekkor egy csöves olyan galambot nyomott mellettem hogy a mindenki elájult.
2010. febr. 8. 00:13
 25/65 anonim ***** válasza:
100%
Azért fejeződött be a csoda, mert itt világgá kürtölted. Így bízzon meg benned Isten, hogy elárulod őt??????
2010. febr. 8. 00:15
 26/65 A kérdező kommentje:
gondoltam hogy kinevettek... majd megbánjátok még bűnötöket! holnap mindenkire megpróbálok lesúlytani, még ha nem is sikerül meglátjuk kit szarik le a galamb
2010. febr. 8. 00:18
 27/65 A kérdező kommentje:

00:15

lehet hogy igazad van de nem voltam biztos magamban

2010. febr. 8. 00:20
 28/65 anonim ***** válasza:

holnap lesulytasz mindenkire:O isten nem öl;) és nem tesz kárt

am igen én is arra gondoltam,hogyelárultad őt mert wilággákürtöltél wmit..

2010. febr. 8. 00:24
 29/65 anonim ***** válasza:
Aludjál! Isten majd mindent elrendez körülötted, és ne átkozódj, azt az Isten bünteti. Hogy akarsz te templomot építeni, ha káromlod az embereket. Fogadjál el mindenkit úgy amilyen.
2010. febr. 8. 00:26
 30/65 anonim ***** válasza:
Nyaljál még egy kis bélyeget és akkor mégtöbb csoda fog történni!
2010. febr. 8. 00:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!