Én vagyok Jézus reinkarnációja? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nemrég az állomáson épp vártam a vonatra, mikor észrevettem hogy egy galamb köröz felettem. 2-3 kör után leszállt rám, majd hegyes csőrével szájon csókolt /Még ma is vérzik tőle a szám/. Ezután megszólalt. Azt mondta, hogy "Te nagyobb leszel mint Archimedes", majd elszállt a nap felé. Kezdem úgy érezni hogy igazat mondott. Különös dolgok történnek velem manapság. Tegnap például úgy éreztem ha akarnék át tudnék változni egy lóvá, csak akkor sokan voltak körülöttem. Ma még semmi nem történt, pedig szerintem képes lennék bármire. Mit tegyek hogy csodák történjenek? Veletek történt már ilyesmi? Légyszives normálisan válaszoljatok mert nekem ez fontos!2010. febr. 7. 23:29
51/65 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy a kedves kérdező hány éves és hogy hol él? Esetleg láthattuk már a tévében is? Miről ismerném meg pl ha az utcán szembe jönne? Végülis csak különbözik valamiben az átlagembertől, nem?
52/65 A kérdező kommentje:
debrecenben megtalálsz, egyébként arany színű az aurám ha nagyon koncentrálsz te is láthatod
2010. febr. 8. 22:19
53/65 anonim válasza:
Aranyszínű aura Isten pártfogol téged!
54/65 anonim válasza:
kérek abbol amit bevettél!!!!!!
55/65 anonim válasza:
Archimedesnek mi köze van Jézushoz? Te Archimedes reinkarnációja vagy, és nagyobb leszel, mint eddig voltál.
Velem mondjuk az volt, hogy álltam a buszmegállóban, és láthatatlanná váltam, mert egyik ismerősöm, aki ott volt a buszon, nem köszönt nekem, nyilván nem látott, ahogy a többi ember sem, mert egy kövér fickó rám dőlt, mert másmerre nem volt hely, és nyilván ő sem látott engem.
Én vagyok Hádész? Ő is tudott láthatatlan lenni. De ő csak a sisakjával, nekem megy sisak nélkül is!
56/65 anonim válasza:
Youtube-on egy nő azt állítja Jézus magyar volt!
Nézzétek meg!
57/65 anonim válasza:
hallod, de hogy értetted meg a galambot?
és legalább tájszólása volt? =]
58/65 anonim válasza:
Anyukádék mit szóltak hozzá? Ők mit gondolnak a csodáidról?
59/65 anonim válasza:
Vitasd meg Varecza Lászlóval:D
60/65 A kérdező kommentje:
ma 11:28
pssszt xD
2010. febr. 13. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!