Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Én vagyok Jézus reinkarnációja...

Én vagyok Jézus reinkarnációja? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nemrég az állomáson épp vártam a vonatra, mikor észrevettem hogy egy galamb köröz felettem. 2-3 kör után leszállt rám, majd hegyes csőrével szájon csókolt /Még ma is vérzik tőle a szám/. Ezután megszólalt. Azt mondta, hogy "Te nagyobb leszel mint Archimedes", majd elszállt a nap felé. Kezdem úgy érezni hogy igazat mondott. Különös dolgok történnek velem manapság. Tegnap például úgy éreztem ha akarnék át tudnék változni egy lóvá, csak akkor sokan voltak körülöttem. Ma még semmi nem történt, pedig szerintem képes lennék bármire. Mit tegyek hogy csodák történjenek? Veletek történt már ilyesmi? Légyszives normálisan válaszoljatok mert nekem ez fontos!
2010. febr. 7. 23:29
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
79%
Az elobb az uram elengedett egy galambot!Akkor en most Jezus lennek?A gyerek mondta is amikor beszagolt a szobaba,hogy Jezusom ez a szag!!
2010. febr. 7. 23:42
 12/65 A kérdező kommentje:
Megkért rá hogy ne áruljam el senkinek hogy néz ki, egyébként akármilyen alakot felvehet. Mondta még hogy hirdessem az igéjét és emeltessek saját teplomot.
2010. febr. 7. 23:45
 13/65 anonim ***** válasza:
ez álmodban volt?:D
2010. febr. 7. 23:48
 14/65 anonim ***** válasza:
Az valami hamis próféta lehetett.
2010. febr. 7. 23:49
 15/65 anonim ***** válasza:
100%

ilyen jót még életembe nem röhögtem:D :'D sorry

mitől álltál igy be ez jó wolt hehe

2010. febr. 7. 23:50
 16/65 anonim ***** válasza:
Ja és mi itt meg adakozzunk a templomra, és milyen vallású templomot akar veled építtetni?
2010. febr. 7. 23:54
 17/65 anonim ***** válasza:
A templom építéshez már lesz is segítség. Hiszen te ha lóvá tudsz változni, én meg viszek egy szekeret, azt a sok téglát majd csak összeszedjük valahonnan.
2010. febr. 7. 23:55
 18/65 anonim ***** válasza:
De ő bármire képes, nem kell lóvá változnia, gondol egyet és látrejön amit akar
2010. febr. 7. 23:58
 19/65 anonim ***** válasza:
a téglákat a galambok hordják majd bábel tornyábol
2010. febr. 7. 23:59
 20/65 A kérdező kommentje:
Egyetemes saját vallást alapítok ami a saját nevemre lesz keresztelve, csak itt nem írom le. Viszont a kérdésemre nem kaptam még választ, mit kellene tennem hogy folytatódjanak a csodák mert hirtelen befejeződött minden?
2010. febr. 7. 23:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!