Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan képzelnéd el egy...

Hogyan képzelnéd el egy átlagos napodat ha egyszercsak egyedül ébrednél fel a bolygón?

Figyelt kérdés
Te vagy egyedül a bolygón nincs senki más rajtad kívül, mit tennél?

#egyedül #átlagos #1 nap #egyedül a bolygón
2014. aug. 2. 17:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Na a 7-es az egy vérbeli pasi, a többi fiú válaszoló háááát.... Istenem a pasik nem fogják megmenteni a bolygónkat, azt már látom :))
2014. aug. 2. 20:07
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Skacok,van itt minden mint a jó vásárban.Maszturbáció,telo,internet,labor a klonózáshóz,stb.Ébredjetek már fel!Egyedül vagytok.Kit hívsz fel?Világ megmentés?Na,ne röhögtess.Mégis kinek mentenéd meg?A természet rendbe teszi amit mi emberek elrontottunk.Reinkarnálodik.Szinbiozisban van a természet a földel.Én mit tennék?Hmmm,egyedül vagyok,de pertner kellene.Berendeznék egy nagy helységet kényelmesen,tennék be a kirakatokból babákat.Kifosztanám a szexulis segéd eszköz soopot,aztán begyöpesednék agyilag és főbe lőném magam még mielött annyira legyengülnék,hogy magam alá piszkitok.
2014. aug. 2. 20:42
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Hogyhogy?

Hát ti is ezen a bolygón vagytok?

2014. aug. 2. 21:52
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
De azt honnan tudnám, hogy egyedül vagyok? Ki mondaná meg nekem?
2014. aug. 3. 02:18
 15/31 A kérdező kommentje:
Idővel biztosan észrevennéd.
2014. aug. 3. 02:54
 16/31 anonim ***** válasza:
Sokszor gondoltam már erre.Őszintén szólva tanulnék.Rengeteget.Aztán vagy a tanulás miatt őrülök meg,vagy a magány miatt.Amúgy eleinte benéznék olyan helyekre is,mint amilyenekbe eddig nem volt szerencsém,valahogy meg tanulnék vezetni,szereznék kutyákat,és egy lámát.Összedobnék hangfalakat,jó nagyokat,és jó sokat egy nyílt terepen,és olyan forever alone partit csapnék,hogy belehaljak másnapra :D
2014. aug. 3. 03:25
 17/31 A kérdező kommentje:
Öhm... :DDD Láma miért kell?
2014. aug. 3. 08:50
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Programoznék magamnak egy robot társat!
2014. aug. 3. 22:52
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Kedvemre sikongathatnék, énekelhetnék, és ugrabugrálhatnék, mert nem kellene tartanom attól, hogy rám szólnak, vagy furcsán néznek rám. Amerre járnék, bömböltetném a cd-lejátszómból a zenét. Keresnék egy szép villalakást vagy tetőteres luxus lakást, aminek a közelében van gyümölcsös és zöldséges kert, és szereznék valahol egy macskát, hogy ne legyek egyedül. Bemennék egy élelmiszer áruházba, és egy bevásárlókocsiba belepakolnék egy csomó tartós élelmiszert, macskakaját, vizet, de ha még találnék friss, ehető árut, azt is. Feltörnék egy patikát is, és altatószereket zsákmányolnék.

Csak addig élnék, amíg tudnám biztosítani az életkörülményeimet, vagy amíg rám nem törne a depresszió.

Én sajnos nem tudok programozni...

2014. aug. 3. 23:28
 20/31 Rebi2112 válasza:
Beparáznék, kitörne rajtam a depresszió és örökösen foglalkoztatana egy kérdés. Hova lettek az emberek?!
2014. aug. 4. 07:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!