Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan képzelnéd el egy...

Hogyan képzelnéd el egy átlagos napodat ha egyszercsak egyedül ébrednél fel a bolygón?

Figyelt kérdés
Te vagy egyedül a bolygón nincs senki más rajtad kívül, mit tennél?

#egyedül #átlagos #1 nap #egyedül a bolygón
2014. aug. 2. 17:06
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Milyen tárgyak lennének körülöttem? Ha tudnék festeni, rajzolni, lenne tó amiben fürödjek, lehetne gyümölcsöket szedni, akkor kellemesen telnének a napjaim. Énekelgetnék (nem zavarnék vele senkit), pancsiznék, rajzolgatnék. Mivel szeretem a társaságot vagy rajzolnék magamnak társakat vagy fából kifaragnék vagy megszelídítenék pár állatot, ha az lenne. Vagy állatok sincsenek?
2014. aug. 2. 17:10
 2/31 A kérdező kommentje:
Állatok vannak, emberek nincsenek.
2014. aug. 2. 17:12
 3/31 anonim ***** válasza:
Megtennek mindent hogy rendbe hozzam a bolygonk... Nemtufdom hogyan de feltalalnam magam hogy gyorsan, szemetmentes legyen, igy egesz nap munkalkodnek. :)
2014. aug. 2. 17:14
 4/31 anonim ***** válasza:
Megtanulnék autót vezetni az első napokban, mert eddig vitettem magam a párommal, most meg itt lenne egy rakás autó mindenhol, legalább akkor használjam őket. Elkezdenék simsezni a gépemen, mert legalább virtuálisan legyen egy családom. Eleinte nem főznék, csak mindig bemennék valamelyik mekibe és a hűtőkből kiszolgálnám magamat. Internet lenne még vagy már az sem? Ez is lényeges kérdés. :)) Ha még lenne, gyorsan lementenék róla sok adatot, pl. recepteket, és ősi módszereket állat és növénytermesztésről, genetikáról. Betörnék egy laborba és youtube-os videók alapján megpróbálnám magamat klónozni. Erre aztán el is menne szerintem az életem.
2014. aug. 2. 17:39
 5/31 I.B.T. ***** válasza:
FAGYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
2014. aug. 2. 17:53
 6/31 A kérdező kommentje:
Internet lenne még, minden megmaradna csak eltűntek az emberek!
2014. aug. 2. 18:11
 7/31 anonim ***** válasza:

sz@r lenne, mert 1 idő után nem lenne se áram, se víz, se gáz, se internet, se kaja a boltban, se benzin az autókban és a benzinkutakon.

Szóval vadászni kellene.

Bár inkább egyedül az egész bolygón, mint egyedül egy zombihadsereg ellen!

2014. aug. 2. 18:13
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Felkelnék, maszturbálnék, elmennék boltba, megint maszturbálnék, ennék valamit, megint maszturbálnék, vécéznék egyet kint, aztán megint maszturbálnék. Nem igazán tudnék mást csinálni. Tehát gyakorlatilag ugyan azt csinálnám, mint amit szoktam.
2014. aug. 2. 18:55
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, hát meked érdemes volt megszületned :))
2014. aug. 2. 19:05
 10/31 anonim ***** válasza:
Bemennék a plázába, kirabolnám az 576-ból az összes új játékot, bemennék a T-Mobilhoz, elhoznék egy Note 3-at és egy LG G3-at, egész nap kockulnék és fapolnék xd
2014. aug. 2. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!