Hogyan képzelnéd el egy átlagos napodat ha egyszercsak egyedül ébrednél fel a bolygón?
Figyelt kérdés
Te vagy egyedül a bolygón nincs senki más rajtad kívül, mit tennél?2014. aug. 2. 17:06
1/31 anonim válasza:
Milyen tárgyak lennének körülöttem? Ha tudnék festeni, rajzolni, lenne tó amiben fürödjek, lehetne gyümölcsöket szedni, akkor kellemesen telnének a napjaim. Énekelgetnék (nem zavarnék vele senkit), pancsiznék, rajzolgatnék. Mivel szeretem a társaságot vagy rajzolnék magamnak társakat vagy fából kifaragnék vagy megszelídítenék pár állatot, ha az lenne. Vagy állatok sincsenek?
2/31 A kérdező kommentje:
Állatok vannak, emberek nincsenek.
2014. aug. 2. 17:12
3/31 anonim válasza:
Megtennek mindent hogy rendbe hozzam a bolygonk... Nemtufdom hogyan de feltalalnam magam hogy gyorsan, szemetmentes legyen, igy egesz nap munkalkodnek. :)
4/31 anonim válasza:
Megtanulnék autót vezetni az első napokban, mert eddig vitettem magam a párommal, most meg itt lenne egy rakás autó mindenhol, legalább akkor használjam őket. Elkezdenék simsezni a gépemen, mert legalább virtuálisan legyen egy családom. Eleinte nem főznék, csak mindig bemennék valamelyik mekibe és a hűtőkből kiszolgálnám magamat. Internet lenne még vagy már az sem? Ez is lényeges kérdés. :)) Ha még lenne, gyorsan lementenék róla sok adatot, pl. recepteket, és ősi módszereket állat és növénytermesztésről, genetikáról. Betörnék egy laborba és youtube-os videók alapján megpróbálnám magamat klónozni. Erre aztán el is menne szerintem az életem.
5/31 I.B.T. válasza:
FAGYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
6/31 A kérdező kommentje:
Internet lenne még, minden megmaradna csak eltűntek az emberek!
2014. aug. 2. 18:11
7/31 anonim válasza:
sz@r lenne, mert 1 idő után nem lenne se áram, se víz, se gáz, se internet, se kaja a boltban, se benzin az autókban és a benzinkutakon.
Szóval vadászni kellene.
Bár inkább egyedül az egész bolygón, mint egyedül egy zombihadsereg ellen!
8/31 anonim válasza:
Felkelnék, maszturbálnék, elmennék boltba, megint maszturbálnék, ennék valamit, megint maszturbálnék, vécéznék egyet kint, aztán megint maszturbálnék. Nem igazán tudnék mást csinálni. Tehát gyakorlatilag ugyan azt csinálnám, mint amit szoktam.
9/31 anonim válasza:
Utolsó, hát meked érdemes volt megszületned :))
10/31 anonim válasza:
Bemennék a plázába, kirabolnám az 576-ból az összes új játékot, bemennék a T-Mobilhoz, elhoznék egy Note 3-at és egy LG G3-at, egész nap kockulnék és fapolnék xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!