Lehetek szellem?
szegény tibi:( de jó szellem vagy rossz szellem?
amúgy, kiderítenéd hogy még milyen szellemek jártak még nálunk? mert 4 éves koromban valami oda hajolt fölém nemtom mi volt de nagyon féltem
#40:
Magyar parlament befér még?
@Dorika04: Tibi jó szellem, nem árt senkinek, inkább nagyon szerencsétlen. :( Sajnos azt nem tudom, régebben kik jártak nálatok, én nem rég haltam meg. Először nem akartam elhinni, hogy szellem vagyok, azért is írtam ki ezt a kérdést. Slenderman nem létezik, és Rake sem, meg a többi ilyen hülyeség. Ezeket emberek találták ki, hogy legyen mitől félniük. :)
@Wadmalac: a magyar parlament kispályás majmok gyülekezete. Ha lenne pokol, egy üstöt nem fűtenének fel a "kedvükért".
Ha találkozol Fekete István szellemével ,megkérdeznéd mit gondol a Kis Vuk 2-ről?
Hogy tudsz írni ,ha szellem vagy? :D megszállod a gépet vagy a billentyűzetet?
Bocsi, hogy eltűntem. Fekete István szellemét nem volt könnyű megtalálni. Annyira, hogy még mindig nincs meg, de már nagyjából tudom, hol keressem.
Szerencsére az elektronikai eszközöket sokkal egyszerűbb befolyásolni, mint az embereket. Leginkább magára hagyott számítógépeket szoktam használni válaszírásra. Szerencsére az emberek nem túl takarékosak, annyi gépből válogathatunk, amennyiből csak akarunk.
Szia! Esetleg megtudnál látogatni?? Volna egy két kérdésem feléd. 1. A nagyapámat keresd már meg és mond már meg neki,hogy vegye fel velem a kapcsolatot.
2. Kérdezd már meg tőle,hogy hogy tudnám őt megidézni ha csak egy rövid időre is,de legalább láthassam.
Kedves Máté!
Nem figyelted a kérdés kategóriáját? Ez pont a "Humor rovat, ahol bárki hülyéskedhet, komédiázhat, ahogy jól esik neki, természetesen más(ok) megbántása nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!