Most már nagyon idegesít. Akárhányszor csinálok valamit, pl. lejövök a lépcsőn a padlásról, átkapcsolom a tévét, vagy arrébb teszek egy cserép virágot, az emberek döbbenten néznek, sikítanak, elszaladnak, és olyan kérdéseket írnak ki ide, hogy "Ez lehetett szellem?". Az előzménye a dolognak, hogy kiestem a tizedikről, és elájultam. Aztán egy hosszú sípszóra ébredtem. Igazából csak az volt különös, hogy azóta tudok repülni és falakon átmenni. De szerintem ez nem nagy cucc, meg lehet szokni.
Hm, ez talán inkább a "Rest In Pieces Dept.", nem ? :D
2013. szept. 13. 14:29
24/50 anonim válasza:
Magyarból is csak középfokon állok:D
2013. szept. 13. 14:40
25/50 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy szóltál. Utánuk nézek, sőt lehet, hogy elmegyek rendőrnek. Akkor majd én mondom meg többieknek, hogy hány az óra. :)
Egyébként ők is szolgálnak és vétenek? :P :D
2013. szept. 14. 19:44
26/50 anonim válasza:
Feltámadtál,vazze?De örülök!
Mindig szerettem a hozzászólásaid!
-VucliT.)
2013. szept. 14. 20:01
27/50 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Sajnos még mindig szellem vagyok. :( És ez az utolsó ítéletig így is marad. Vagy mit tudom én. (Különben itt sem mindenki hisz benne.) Arra gondoltam, hogy az R.I.P.D-be lépek be.
2013. szept. 14. 22:29
28/50 anonim válasza:
Akkor dögölj meg ott,ahol vagy:D
Mi a F'sz az a R.I.P.D.?
2013. szept. 14. 22:37
29/50 anonim válasza:
Milyen ott az élet? vagy izé... szal mesélj kicsit! Ott is kondomot kell húzni a szellemeknek? hú-hú! (ez vicces).
Miröl dumálgattok?
2013. szept. 15. 17:42
30/50 anonim válasza:
Elképzeltem ahogy a levegőben sétál egy kifeszült gumi,mondjuk a villamoson:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!