Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Lehetek szellem?

Lehetek szellem?

Figyelt kérdés
Most már nagyon idegesít. Akárhányszor csinálok valamit, pl. lejövök a lépcsőn a padlásról, átkapcsolom a tévét, vagy arrébb teszek egy cserép virágot, az emberek döbbenten néznek, sikítanak, elszaladnak, és olyan kérdéseket írnak ki ide, hogy "Ez lehetett szellem?". Az előzménye a dolognak, hogy kiestem a tizedikről, és elájultam. Aztán egy hosszú sípszóra ébredtem. Igazából csak az volt különös, hogy azóta tudok repülni és falakon átmenni. De szerintem ez nem nagy cucc, meg lehet szokni.

2013. szept. 8. 18:55
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

#28: szellemrendőrség. Nekünk is vannak jogszabályaink, ezek betartását felügyelik. Még nem ismerem pontosan, mik és hogy vannak, tisztára olyan, mintha kivándoroltam volna...

#29: egymással nem tudunk szeretkezni, semmiféle élményt vagy érzést nem ad a másik megérintése. Igazából meg sem tudok érinteni senki szellemet, mert anyagtalan. Azt viszont meg tudom csinálni, hogy valakit megszállok, de nem, vagy csak részben veszem át a tudatán az irányítást, és az ő testével, és az ő nőjével kefélek én is. Egészen hasonló érzés, mint az életben volt, de azért nem teljesen ugyanaz, mert én azt a nőt nem szeretem, és sokszor a pasi irányít, nem én. (Meg azt hallottam, hogy ez tilos is. Remélem, a gyk-t nem olvassák ripd-sek, mert akkor szorulok...)

Egyébként nem vagyunk túl sokan, a többség rögtön a halála után tovább megy. Én még nem akarok, még egy kicsit eltrollkodom pár emberrel, de azért arra vigyázok, hogy ne legyen baj belőle. :)

Néha találkozom más szellemekkel. Általában a szokásos csevej, hogy hogyan haltál meg, miért nem mentél tovább, van-e valami terved, iszunk-e egy sört, ilyesmik. (Sört is csak úgy tudunk inni, ha belemegyünk valakibe. Ezt is tilos, de nem veszik olyan szigorúan, mint a szexet. Általában azt nem szeretik, ha az élők életébe bárhogy beavatkozunk.)

#30: a kedvedért esetleg csinálhatok ilyet. Valakit ráveszek, hogy fújja fel annyira, hogy úgy nézzen ki, mintha fütyi lenne benne, én meg majd viszem potmétermagasságban. :D

2013. szept. 20. 18:16
 32/50 anonim ***** válasza:

Úgy látom,ott is van élet,nem unatkozol.Már rég nem jelentkeztél.

Az igazság tényleg odaát van?

Ha meg csináltad a gumis trükköt,írj,kiváncsi vagyok a fejleményekre.

2013. szept. 21. 07:18
 33/50 anonim ***** válasza:
Annyira irigyeltelek...leugrottam a tizedikről.Merre vagy?Mehetünk trollkodni.(Tényleg kicsi a szomszédnak,megszálltam)
2013. szept. 23. 01:45
 34/50 A kérdező kommentje:

Úúúú, Vucli, kár volt kiírnom ezt a kérdést, most úgy látom, faszán elhalványítod a dicsőségem. Nem ér ám bebújni mindenféle politikusokba, te! :D

A gumis trükk megvolt, de ezek az elcseszettül nyitott fővárosiak még csak meg sem botránkoztak. Volt egy lány, aki meg is pöckölte. Bezzeg a margitszigeti szatírokat levadászták. Biztos mert gumi nélkül voltak.

2013. szept. 27. 14:06
 35/50 anonim ***** válasza:
Te, 9 vagyok és amikor felébredtem magátol megmozdult a kilincs be izéltam melyik szellem kilincsezik? mond neki ne jöjjön a házamba mert akkor fo*ok! ha egy szellem van a házban szívrohamot kapok! és nem leszek szellem ha meghalok! angyal leszek:D
2013. okt. 9. 21:39
 36/50 A kérdező kommentje:
A Tibi volt. Szegénynek elég szar élete volt, elvesztette a családját. Mindenesetre megkértem, hogy többet ne menjen hozzátok.
2013. okt. 17. 17:55
 37/50 Wadmalac ***** válasza:
Már megkérdezném, Szaddam, Bin Laden és Hitler tényleg közös szobát kapott?
2013. okt. 18. 12:04
 38/50 anonim ***** válasza:
Utánanéztem,igen!Most robbanószereket tesznek egymás ágyába,így próbálják a legjobb helyet megszerezni(tisztára MH,a legjobb ágyról szól itt is minden)
2013. okt. 19. 00:14
 39/50 anonim ***** válasza:

nemééértem! mit használ a roabbanoszerkezet? max az ágyat teszi tönkre...

a halál olyan bonyolult...!

2013. okt. 19. 15:37
 40/50 A kérdező kommentje:
Igen, egy szobában vannak, de az nem is szoba, hanem egy hatalmas istálló, ott van még Sztálin, pár izraeli főkatona, meg egy csomó király, hadvezér egy pár fickó, akiket nem ismertem fel, angolnak és spanyolnak néznek ki (azt mondta valaki, hogy ők indiánokat irtottak), néhány japán és egyéb távol-keleti arc, pár török, és egy magas mongol, szerintem Dzsingisz kán.
2013. okt. 21. 01:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!