Lehetek szellem?
#28: szellemrendőrség. Nekünk is vannak jogszabályaink, ezek betartását felügyelik. Még nem ismerem pontosan, mik és hogy vannak, tisztára olyan, mintha kivándoroltam volna...
#29: egymással nem tudunk szeretkezni, semmiféle élményt vagy érzést nem ad a másik megérintése. Igazából meg sem tudok érinteni senki szellemet, mert anyagtalan. Azt viszont meg tudom csinálni, hogy valakit megszállok, de nem, vagy csak részben veszem át a tudatán az irányítást, és az ő testével, és az ő nőjével kefélek én is. Egészen hasonló érzés, mint az életben volt, de azért nem teljesen ugyanaz, mert én azt a nőt nem szeretem, és sokszor a pasi irányít, nem én. (Meg azt hallottam, hogy ez tilos is. Remélem, a gyk-t nem olvassák ripd-sek, mert akkor szorulok...)
Egyébként nem vagyunk túl sokan, a többség rögtön a halála után tovább megy. Én még nem akarok, még egy kicsit eltrollkodom pár emberrel, de azért arra vigyázok, hogy ne legyen baj belőle. :)
Néha találkozom más szellemekkel. Általában a szokásos csevej, hogy hogyan haltál meg, miért nem mentél tovább, van-e valami terved, iszunk-e egy sört, ilyesmik. (Sört is csak úgy tudunk inni, ha belemegyünk valakibe. Ezt is tilos, de nem veszik olyan szigorúan, mint a szexet. Általában azt nem szeretik, ha az élők életébe bárhogy beavatkozunk.)
#30: a kedvedért esetleg csinálhatok ilyet. Valakit ráveszek, hogy fújja fel annyira, hogy úgy nézzen ki, mintha fütyi lenne benne, én meg majd viszem potmétermagasságban. :D
Úgy látom,ott is van élet,nem unatkozol.Már rég nem jelentkeztél.
Az igazság tényleg odaát van?
Ha meg csináltad a gumis trükköt,írj,kiváncsi vagyok a fejleményekre.
Úúúú, Vucli, kár volt kiírnom ezt a kérdést, most úgy látom, faszán elhalványítod a dicsőségem. Nem ér ám bebújni mindenféle politikusokba, te! :D
A gumis trükk megvolt, de ezek az elcseszettül nyitott fővárosiak még csak meg sem botránkoztak. Volt egy lány, aki meg is pöckölte. Bezzeg a margitszigeti szatírokat levadászták. Biztos mert gumi nélkül voltak.
nemééértem! mit használ a roabbanoszerkezet? max az ágyat teszi tönkre...
a halál olyan bonyolult...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!