Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Lehetek szellem?

Lehetek szellem?

Figyelt kérdés
Most már nagyon idegesít. Akárhányszor csinálok valamit, pl. lejövök a lépcsőn a padlásról, átkapcsolom a tévét, vagy arrébb teszek egy cserép virágot, az emberek döbbenten néznek, sikítanak, elszaladnak, és olyan kérdéseket írnak ki ide, hogy "Ez lehetett szellem?". Az előzménye a dolognak, hogy kiestem a tizedikről, és elájultam. Aztán egy hosszú sípszóra ébredtem. Igazából csak az volt különös, hogy azóta tudok repülni és falakon átmenni. De szerintem ez nem nagy cucc, meg lehet szokni.

2013. szept. 8. 18:55
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

#10: Megtaláltam a pincsit. Hű... Szép munkát végeztél hallod, még szerencse, hogy ideát nincs Állatvédőrség. Ezek után elég nehéz volt rábeszélnem, hogy megmondja a papucsod helyét, de sikerült. (Ígértem neki egy Whiskas macskát. Szóljatok már légyszi, ha láttok valahol elhunytan, szeretem tartani a szavam.)

Na. A papucsod sajnos 2 darabban van, az egyiket a konyhakredenc mögött találod (a döglött pókoktól ne ijedj meg, az élők meg nem bántanak), a másikat a franciaágy fal felőli végébe húzta be, oda, ahol ki van törve a lába, és a Révayval támasztottátok ki, hogy ne billegjen.

Viszont igyekezz, mert amilyen komisz jószág, még elviszi valahová megint.

2013. szept. 9. 22:37
 12/50 Martina11 ***** válasza:
Köszike:3...most pedig összeragasztom a két fél papucsot egy kis celluxszal és jobb lesz mint újkorában.
2013. szept. 10. 17:02
 13/50 anonim ***** válasza:

Ahogy látom,kezdesz belenyugodni a helyzetbe.

Ne is stresszelj,árt az egézségnek!

Kiváncsi lennék valamire.

Csapd már agyon azt a pincsit,mi lesz vele?

2013. szept. 10. 18:27
 14/50 A kérdező kommentje:

Hát igen, most ebből kell kihozni a legjobbat. A szex "kicsit" hiányzik, de sebaj.

Mi lenne a kérdésed?

A pincsit sajnos ennél jobban én sem tudom agyon csapni. Amúgy mókás, ahogy félig kilógó agyvelővel rohangál, miközben ezüstös vörös vércseppeket hagy maga után. (Szerencsére a csöppek pár másodperc után elhalványulnak, és eltűnnek. Mellesleg én is elég hülyén nézek ki, tudjátok, a zuhanás a tizedikről. Igazából teszek rá, csajozni úgysem fogok. Ilyen ez a popszakma. :))

2013. szept. 10. 22:18
 15/50 anonim ***** válasza:

Erre voltam kiváncsi.

Azt hittem,ha agyonvágod,akkor feltámad.

Próbálj meg valakinek a bőrébe bújni,amíg kiűznek,le tudsz zavarni egy numerát.

De lehet,hogy a szellemeknek ez nem megy.

2013. szept. 11. 02:20
 16/50 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, köszi! Megpróbálom.
2013. szept. 11. 10:03
 17/50 anonim ***** válasza:
részletes beszámolót kérünk...:)
2013. szept. 12. 01:54
 18/50 Wadmalac ***** válasza:
Az R.I.P.D. le fog kapcsolni.
2013. szept. 12. 07:05
 19/50 anonim ***** válasza:

Én adtam a numerás ötletet.

Azt mondtad,át tudsz menni a falon.

Megtennéd,hogy a szomszédasszonyomnál próbálkoznál?

Jó nő,mindig izgatott,de nagy a palija.

Ha sikerült belebújnod,utána csinálj már belőla hülyét,mert rühellem!

Előre is kösz!

Ui.:úgy látom,együtt fogunk trollkodni,ha már én is meghaltam:-)

2013. szept. 12. 13:48
 20/50 A kérdező kommentje:

#18, az mi? Csak nem itt is meg fogja keseríteni az életem valami hatóság? :(

#19, megvolt. :) Hát hallod, a palija nem csoda, hogy nagypofájú. Tudod, mit nevez az orvostudomány micropenisnek? Akármit csináltam, nem tudtam örömet szerezni a csajnak. (Na jó, végül azért orálisan sikerült. Meg is lepődött, mert a pasi eddig nem csinálta sosem. Olyanokat nyöszörgött, hogy "teee, hát beléd bújt a kisördög?") Mindenesetre annyit sikerült elérnem, hogy a srác regisztrálta magát fényképekkel (a farkincáról is) egy szexpartner-keresőre. Remélem, elég hülyét csináltam belőle. :)

2013. szept. 13. 09:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!