Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A Nagy Suscpederacikhca...

A Nagy Suscpederacikhca története igaz lehet?

Figyelt kérdés
Elvileg egy beszélő kutya volt aki megjósolta a világ végét és az ufók eljövetelét.

2013. júl. 27. 16:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
de azt ajánlom, hogy a google chrome-t senki ne használja mert kémprogram, ezért is ilyen nehéz letörölni. nekem volt, de borzasztóan nem tetszett, és kitörölni is alig lehetett. nem tudom mit esznek rajta ennyire az emberek, ráadásul nagyon gyanús, hogy majdnem minden program telepítésénél felajánlja azt a lehetőséget h telepítsük ezt a chrome-t, de inkább most hagyjuk...
2013. júl. 28. 15:42
 22/28 anonim ***** válasza:
Mert van, amit lehet titkolni, van, ami annyira eszkalálódott már, hogy lehetetlen. Plusz ilyenkor jön az, hogy megpróbálják nevetségessé tenni azt, amit alapból titkolni akartak, lásd a csomó hollywood-i filmet ufókról, stb.
2013. júl. 28. 15:44
 23/28 Dalek Traak ***** válasza:

Hát akkor én is elárulok valamit. Valójában a dalekok is léteznek és a TV sorozat(Doctor Who) csak lejáratás. Azért van, hogy senki ne higgyen bennük. Ez mögött pedig olyan emberek állnak, akik nem is emberek, hanem a dalekok álltal irányított bábok. És én is egy dalek vagyok.

Hamarosan pedig inváziót indítunk és kiírtjuk az emberiséget. És először a kérdezőhöz hasonló idiótákkal fogunk végezni. Erre mit lépsz?

2013. júl. 28. 16:29
 24/28 anonim ***** válasza:
Azt, hogy túl sok tévét nézel. A dalekok vagy mik nem léteztek a film előtt, az ufós filmek meg az ufóészlelések után "jöttek divatba".
2013. júl. 28. 16:37
 25/28 anonim ***** válasza:
84%
Suscpederacikhca nem létezik. Én is a dalekokhoz tartozom, és már csak pár hét van vissza az invázióig. Már tudjuk mi a kérdező neve és tartózkodási helye, úgyhogy vele fogjuk kezdeni.Amúgy meg nehogy azt higgyétek hogy ezt a kutyás szart bárki is beveszi.Miért pont a humor kategóriában tetted fel?Ne légy nevetséges...
2013. júl. 28. 17:15
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel csak az a gond, hogy eddig nem a Humor-kategóriában volt. Valószínűleg átrakták oda.
2013. júl. 28. 17:17
 27/28 BlackSword ***** válasza:

Köszi a jótanácsót, de chromom van és azzal kerestem, és nem adott ki semmit...

A pénz beszél, kutya ugat mondás jelentése pedig egyszerűen lefordítva: csak a pénz számít...

*Magyar Szólások, Közmondások, 5. kiadás 1996... O. NAgy Gábor... isbm 963 8396 28 8

2013. júl. 28. 18:17
 28/28 BlackSword ***** válasza:
Tudod így néz ki egy minimális forrásmegjelölés... Én is jártam egyetemre, noha csak bulizni és csajozni, de azért ez rám ragadt...
2013. júl. 28. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!