A Nagy Suscpederacikhca története igaz lehet?
Kedves BlackSword már többször írták hogy Cikhcát NEM fogod megtalálni egy mezei keresővel. Az egyetlen lehetséges hely a mélyweben van mivel a kormány titkolja létezését. Viszont ha elhatároztad hogy utánajársz nagyon fontos hogy Google Chrome bögészővel szörfölj ,és ne használj IP cím elrejtő programokat ,csak úgy tudod megtalálni Cikhcát.
Amúgy a "pénz beszél ,kutya ugat" nevű közmondás is Cikhcától ered ami eredetileg így nézett ki: "Pénz ugat ,kutya beszél" ,csak a pénzéhes kapitalista vezetőknek sikerült elérni hogy ilyen szinten alázzák meg a mestert.
69-es tele vagy meglepetéssel! Rengeteg olyan információt kaptam tőled amiről én se tudtam. Sajnos az egyháznak köszönhetően kevés dolgot tudunk róla a mai napig és ennek köszönhetőek ezek a tévhitek. Az egészet az erőhöz tudnám hasonlítani a Star Wars-ból. Egy pár évtizeddel a jedik eltűnése után már az Erő már csak legenda volt ,egy mítosz. Ugyanez történik ebben a társadalomban is.
A Második Világáborútól Obamáig mindent megjósolt ,de az utolsó jóslata amit nemes egyszerűséggel "Kutyavilág"-nak nevezett ,mai napig el van zárva a Vatikánba az időgép mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!