Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A Nagy Suscpederacikhca...

A Nagy Suscpederacikhca története igaz lehet?

Figyelt kérdés
Elvileg egy beszélő kutya volt aki megjósolta a világ végét és az ufók eljövetelét.

2013. júl. 27. 16:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Cikhca
2013. júl. 28. 12:00
 12/28 anonim ***** válasza:
én hiszem hogy létezett, de az azért érdekelne, hogy is tudta kutya létére megjósolni ezeket. esetleg nem tudjátok véletlenül?
2013. júl. 28. 13:56
 13/28 Dalek Traak ***** válasza:
100%
Látom a kérdező és a 69%-os válaszoló jól elbeszélget egymással erről a hülyeségről. Nem tudom honnan szedtétek ezt, de beszélő kutya NEM LÉTEZIK! És akkor még jósol is? Idióták.
2013. júl. 28. 14:04
 14/28 anonim ***** válasza:
61%
Jó, rendben, ha nem létezik, akkor nem is tudunk róla semmit, nincs is szobra, nincs is róla kb párszáz fotó. Én asszem feladom, google-huszárok, azért, mert valamiről nem találtok semmit, az nem létezett?
2013. júl. 28. 14:14
 15/28 BlackSword ***** válasza:
Akkor linkelj be egy képet... Nem nagy dolog... Bár bizonyos élettani dolgok miatt a kutyák képtelenek beszélni, de mindegy...
2013. júl. 28. 14:36
 16/28 A kérdező kommentje:

Kedves BlackSword már többször írták hogy Cikhcát NEM fogod megtalálni egy mezei keresővel. Az egyetlen lehetséges hely a mélyweben van mivel a kormány titkolja létezését. Viszont ha elhatároztad hogy utánajársz nagyon fontos hogy Google Chrome bögészővel szörfölj ,és ne használj IP cím elrejtő programokat ,csak úgy tudod megtalálni Cikhcát.

Amúgy a "pénz beszél ,kutya ugat" nevű közmondás is Cikhcától ered ami eredetileg így nézett ki: "Pénz ugat ,kutya beszél" ,csak a pénzéhes kapitalista vezetőknek sikerült elérni hogy ilyen szinten alázzák meg a mestert.

2013. júl. 28. 15:06
 17/28 A kérdező kommentje:

69-es tele vagy meglepetéssel! Rengeteg olyan információt kaptam tőled amiről én se tudtam. Sajnos az egyháznak köszönhetően kevés dolgot tudunk róla a mai napig és ennek köszönhetőek ezek a tévhitek. Az egészet az erőhöz tudnám hasonlítani a Star Wars-ból. Egy pár évtizeddel a jedik eltűnése után már az Erő már csak legenda volt ,egy mítosz. Ugyanez történik ebben a társadalomban is.

A Második Világáborútól Obamáig mindent megjósolt ,de az utolsó jóslata amit nemes egyszerűséggel "Kutyavilág"-nak nevezett ,mai napig el van zárva a Vatikánba az időgép mellé.

2013. júl. 28. 15:20
 18/28 anonim ***** válasza:
Cikhca bennünk él!
2013. júl. 28. 15:29
 19/28 A kérdező kommentje:
Siklogormein ko Suscpederacikhca! (Suscpederacikhca a királyunk!)
2013. júl. 28. 15:34
 20/28 anonim ***** válasza:
de ha a kormány titkolja, és létezik, és az ufókat is titkolja, hogy léteznének, akkor miért van csomó dolog fönt az ufókról?
2013. júl. 28. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!