Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi A Slenderman És A The Rake...

Mi A Slenderman És A The Rake Története? Készült Róla Dokumentumfilm? Játékok Vannak Róla?

Figyelt kérdés

2013. febr. 8. 15:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%

Írnak róluk az interneten.

Nem tudok ilyen dokumentumfilmről, játék pedig van, asszem Slendergame a címe.

2013. febr. 8. 15:52
 2/15 anonim ***** válasza:
50%
2013. febr. 8. 16:32
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. febr. 9. 09:24
 4/15 anonim ***** válasza:
2013. febr. 9. 15:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én azt ajánlom, ne foglalkozz velük, én pl. hónapokig Slenderman-mániás voltam és rohadtul féltem. A rakeről vagy miről nem tudok semmit, de Slendermanről elég sokat, mivel az összes netes oldalt végigböngésztem, ami róla szól (sajnos).

Tehát ő egy nagyon magas, öltönyös, arc nélküli férfi, aki gyerekekre vadászik, és a "jele" egy ilyen kör, ami át van húzva egy Xszel. Ha sokat gondolsz rá, megjelenik. Legfőképp erdőkben található. Szerintem ennyit kell tudnod, ha nem akarsz meghalni :D

2013. febr. 12. 19:34
 6/15 anonim válasza:

Rake játék: https://www.youtube.com/watch?v=7BLtxSwISfY

Slenderről pedig:

Slender - The Eight Pages

Hunt - The Real Slender Game

Slenderman's Shadow

(Csak halkan jegyzem meg, de ha valakit érdekel, ezen a csatornán lesz slender játék is, és még más horror bőven :D)

2013. febr. 13. 17:15
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
5/7 ha te ennyit tudsz róla,akkor te már meghaltál?Amúgy engem is nagyon érdekelt/érdekel,de már eléggé paranoiás lettem tőle...De nyugi!Ha létezne Szlendikeeeeeee,akkor ide jönne a hátam mögé,és a billentyűzetembe verné a fejem,és elküldkmunmmudtrnsusn34umoujns,jinsméou6t8sénh,zms7mne j9ösm4wu5u,b.pshemuisiunu7 ibienuemimne.
2013. febr. 17. 17:35
 8/15 RedGabe válasza:

Slenderman: Lehet, hogy csak legenda, lehet hogy igazság.

Igazából, ha létezik is, valószínűleg egy pszichopata gyilkossal kapcsolhatnánk össze a különös eseteket, vagy legalábbis erre a históriára kenhettek rá jópár megoldatlan ügyet. Viszont, ha létezik is biztosan nem szerény hazánkban keres magának áldozatokat. Mondjuk ezzel magamat is nyugtatgatom.

És itt egy csatorna ahol az ezzel kapcsolatos játékokkal foglalkoznak, ha érdekel: http://www.youtube.com/channel/UCMXDnrtrY3yxJmH5RGTeUnw

2013. márc. 16. 20:02
 9/15 anonim ***** válasza:
7/8 persze, beleverte a fejed a billentyűzetbe, de azért volt időd ezt a választ elküldeni, mi? :)
2013. márc. 17. 15:01
 10/15 anonim ***** válasza:
9/10 nem én küldtem el a választ :)
2013. márc. 22. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!