Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi A Slenderman És A The Rake...

Mi A Slenderman És A The Rake Története? Készült Róla Dokumentumfilm? Játékok Vannak Róla?

Figyelt kérdés

2013. febr. 8. 15:40
1 2
 11/15 anonim válasza:
Hetekik Slender mániám volt. az eredeti játék neve Slender. itt egy elemlámpával mész egy erdőben, és 8 db. cetlit kell megtalálnod úgy, hogy Slenderman el ne kapjon. nagyon ijesztő, és nyomasztó tud lenni! olyannyira mániákus voltam, hogy a 8 cetlit még le is rajzoltam! persze a játéknak van egy újabb változata, a Haunt. ez nem annyira jó, mert túl nagy a térkép, és alig találsz cetliket. a legújabb ilyen játék pedig a Slender the arrivals... na ez meg a legelső változat a legjobb! csak ajánlani tudom :D
2013. ápr. 2. 23:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a Slender the arrival az egyetlen nyomasztó slender játék.Amúgy én nekem is vannak Slenderes cetlijeim,5000 forintért megvehetitek.
2013. máj. 3. 11:47
 13/15 anonim válasza:
A slenderman egy összelopkodott dolog pl utánozza a pedomacit a jele az áthuzzot kör meg a ún Zodiákus gyilkos jele volt
2013. júl. 2. 12:32
 14/15 anonim ***** válasza:
mi osztálykiránduláson ilyeszgettük a lányokat cetliket pakolásztunk az erdőbe túránál tanár is megijedt xd majd beszatunk este a röhögéstől
2013. júl. 25. 15:09
 15/15 márk14 válasza:
A slandermanról szerencsédre sokat tudok. Ha rövidfilm kell igazán: slanderman sighting és sl.m movie. Játékról pedig slanderman origins 3 az aptoide nevű letöltőoldal segítségével teljes verzióban elérhető.
2015. júl. 31. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!