A Reptoidok, vagy más értelmes földönkívűli fajok szoktak embereket enni?
Figyelt kérdés
Kell-e attól félni, hogy az idegenek elemózsia gyanánt rabolnak el?2013. júl. 19. 22:36
2/13 anonim válasza:
Nem kell félni tőle! Nem elemózsiának szántak bennünket!
3/13 anonim válasza:
Az embert megenni nem kell félnetek jó lesz ha mindenkit megesztek én nem ellenzem.
4/13 acelsziv válasza:
nem tudsz aludni és hülye kérdésekkel zaklatsz másokat?
Tényleg nincs értelmesebb dolog, amin agyalhatnál?
5/13 anonim válasza:
Biztos léteznek olyan fajok amik nem vetnék meg az emberhúst, ez olyan mint amikor te megeszed a tyúkot, disznót stb-t .
6/13 anonim válasza:
Én úgy tudom, csak BigMacet esznek. Azért jöttek ide, mert csak itt van BigMac az egész univerzumban.
8/13 anonim válasza:
Reptoidokról múltkor azt írtátok, hogy nem földönkívüliek hanem a föld alatt laknak és dínók utódjai, ja és Obama is reptoid. Tuti nutellán élnek, azt mindenki szereti!
9/13 T.Péter.M. válasza:
IGEN!!!
De nem esznek meg ha bekened magadat tejföllel.
Köztudottan a Reptoidok nem szeretik a tejfölt .
Ezért nem esznek tejfölös lángost.
Ja és akkor sem esznek meg ha pénzt osztas az embereknek .
10/13 anonim válasza:
Igen, a reptoidok emberi vért isznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!