Egy közepes igényű embernek mennyi az a fizetés, amit meg kéne, hogy kapjon 8 órában a munkahelyen?
Figyelt kérdés
Beszéljük ki ezt a témát, úgyis sok mindent érint ez. És most hagyjuk ki ha hitel van, vagy ha gyógyszert kell szedni mert az megugrasztja az összeget. Szerintetek is, 80 egynéhány ezer kell, ahogy egy nemrégi statisztika megállapította?2013. júl. 14. 14:30
13/19 anonim válasza:
Úgy gondolom, el kellene érni, hogy csak 5642382365 kilowattot kelljen adnunk azért, ha szellemi munkát végzünk.
14/19 anonim válasza:
Én inkább beszabályoznám:
minimálbér lenne: 110.000FT, ugyanakkor 1-1,500.000FT-nál többet nem lehetne hazavinni.(Persze havonta)
15/19 anonim válasza:
alsó hangon 120 elég lenne, de ez csak álom marad főleg az itthoni viszonyokat ismerve: honvédként 69 nettót kapok
16/19 anonim válasza:
# 14 Állami cégekre érted remélem. Magántulajdonban lévő cégnél mi közöd ki mennyit kap?
17/19 anonim válasza:
illetve magáncégeknél az alsó határt persze fixálni kéne de a felsőhöz sztem senkinek nincs joga...
18/19 A kérdező kommentje:
17-es de írd már oda ilyenkor hogy kinek írod. :P
2013. júl. 16. 07:20
19/19 anonim válasza:
# 18 még mindig a 14.-nek írtam, csak kiegészítettem a mondanivalóm.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!