Mit álmodtál utoljára?
én azt álmodtam este h az a 3 fiú akikbe ezelőtt külön-külön szerelmes voltam,azok hárman egyszerre azt mondták h:Igen,szerelmesek vagyunk beléd!
xD
volt 1 olyan álmom hogy a mamámmal meg a bátyámmal mentünk az utcán aztán kinyílt 1 szekrény és kijött belőle 1 medve.aztán elkezdett üldözni minket,és bementünk 1 romos épületbe,felfutottunk ilyen kis rövid lépcsőcskén és bebújtunk a szekrénybe.közbe meg ott jött a medve és hívott minket aztán a bátyám kiment és elkezdett beszélni a medvéhez,a medve meg elkapta,és ott ültek a padonxDaztán kimentem aztán elkeztem a medvének mondani hogy engedjen el minket.aztán valamilyen éles ezközzel üldözött,épp fel akartam menni a lépcsőn(a bátyám is ott futott a medve után)és megbotlottam a lépcsőn,és a medve meg a hátamba állította azt az éles micsodát,és amikor felébredtem,tökre fájt a hátamxDxDxD
aztán volt olyan is hogy felébredtem(álmomban)és tiszta homályosan,de láttam a szobám,és ott állt mellettem az egyik barátnőm,és le akartam menni hogy felöltözzek,de nem találtam a lépcsőt,és mindig elestem(ébredés)
régebben volt 1 olyan álmom,hogy a lakásunkban az emeleten vagyok,és kihajoltam a korláton,és kiestem és meghaltam(ébredés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!