Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit álmodtál utoljára?

Mit álmodtál utoljára?

Figyelt kérdés
vagy ami érdekes volt :P
2009. okt. 9. 20:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Olyan volt, hogy angol nyelvvizsgán vagyok (nem is arra készülök 7.o xD) és a tanár kéri , hogy fordítsak le valamit, és én elkezdtem spanyolol makogni, aztán az ajtóból benyitott valaki, de az ajtó mögött sötét volt, és csak 2 szemet látttam (ébredés)

Vadnyugaton vagyok, és vonaton ülök, és találkozunk az indiánokkal, akik beülnek a vonatba. (ébredés)

Meg olyan volt, hogy repülök, valahol valami magas épületről le, de azok olyan élethűek :D

2009. okt. 10. 16:28
 12/23 anonim ***** válasza:

Mező, menekülök egy híd felé, majd a híd összedől és jönnek a tankok amik lőnek össze-vissza!

Mit jelenthet ez?

2009. okt. 10. 17:56
 13/23 anonim ***** válasza:

csomószor volt, hogy kígyó harapott meg.

vagy magasról zuhantam le, volt sulim fele, zuhanás közbe a flahoz értem, elllöktem maga, forudltam egyet és leértam asuli buszmegálójába, és kész. de akkor a hasamba volt az a fura bzsergő érzés, zuhanás közbe.

Na, a legnagyobb:

McDonaldsba halálra ettem magamosztállyal, mindent ettem, azt az almás pitét is, mindent és amikor felkeltem fájt a hasam:D

Meg sok olyan álmom van, hogy tudom hogy álmodom, de nem kelek fel.

2009. okt. 10. 18:51
 14/23 anonim ***** válasza:
Ja, és még az is, hogy futok valami elől, és aztán nem tudok futni, mint ha zsibbadnának a lábaim, akárhogy próbálok, nem tok futni!
2009. okt. 10. 18:52
 15/23 anonim ***** válasza:
nemtom...nememléxem x)
2009. okt. 10. 20:06
 16/23 anonim ***** válasza:
Azt, hogy találkoztam tapsi hapsival és donáld kacsával és épp egymásra lövöldöztek puskával de engem találtak el. De jött a préri farkas és elkezdett kergetni. Aztán felébredtem. De még ezt is álmodtam és ott volt tapsi hapsi, Donáld kacsa a préri farkas de még a kengyel futó gyalog kakukk is... És te mit álmodtál?
2009. okt. 10. 20:19
 17/23 A kérdező kommentje:

már álmodtam oat h egy vmi ijesztő van az ajtó mögött és ijesztget, mikor felébredtem alig mertem kimenni :P(többször is álmodtam már ugyanezt)

a bejárati ajtóban volt pár kisfarkas és könyörögtem nekik h az anyjuk ne egyen meg :P (ez is volt már többször)

volt egy vár és abból egereket szabadítottam ki... futottunk és egyre lassabban tudtam..de nem kaptak el..

egyszer futottam két ember elől mert le akarták vágni kopaszra a hajam :P

már nekem is volt oan h mielőtt elaludtam mondtam magamnak h majd észreveszem h ez álom és felébredek:P:P és álmomba pedig mondtam h ez csak álom és így próbáltam kinyitni a szemem.. tök jó olt

2009. okt. 10. 21:29
 18/23 anonim ***** válasza:

Én vok, aki a kígyóharapásosat írta, meg az utánit rögtön. Jaja, nagyon érdekesek, főleg az a futós, amikor egyre lassaban, mint ha folnya a talaj vagy nemtom. Nagyon állat:D de félelmetes is.

egyszer volt, hogy felültem álmomba és úgy keltem fel, hogy ültem...és izzadtam. Furcsa.

2009. okt. 10. 23:02
 19/23 anonim ***** válasza:
hogy a trabant forma 1 es csapat
2009. okt. 14. 15:25
 20/23 anonim válasza:

Legutóbb egy rémálmom volt amiben a plafonon nagy szőrös pókok voltak és ugráltak (igen ugráltak XD) rám, én meg kapálóztam mint az őrült. utána berohantam a szobámba, ott meg szitakötők leptek el, utána valami ismeretlen helyre kerültem ahol szintén rengeteg pók volt :S (de szerencsére felkeltem)

régebben meg volt egy olyan álmom hogy egy néger hapsi vagyok, és felszedtem egy szőke hajú, kék szemű PASIT. utána változott a kép, egy kukoricásban voltam, és ott fogdostam a seggét, meg közbe smároltam, de olyan intenzíven hogy szegény srác majd' megfulladt :"D utána felkeltem :D

2009. okt. 15. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!