Mit álmodtál utoljára?
Olyan volt, hogy angol nyelvvizsgán vagyok (nem is arra készülök 7.o xD) és a tanár kéri , hogy fordítsak le valamit, és én elkezdtem spanyolol makogni, aztán az ajtóból benyitott valaki, de az ajtó mögött sötét volt, és csak 2 szemet látttam (ébredés)
Vadnyugaton vagyok, és vonaton ülök, és találkozunk az indiánokkal, akik beülnek a vonatba. (ébredés)
Meg olyan volt, hogy repülök, valahol valami magas épületről le, de azok olyan élethűek :D
Mező, menekülök egy híd felé, majd a híd összedől és jönnek a tankok amik lőnek össze-vissza!
Mit jelenthet ez?
csomószor volt, hogy kígyó harapott meg.
vagy magasról zuhantam le, volt sulim fele, zuhanás közbe a flahoz értem, elllöktem maga, forudltam egyet és leértam asuli buszmegálójába, és kész. de akkor a hasamba volt az a fura bzsergő érzés, zuhanás közbe.
Na, a legnagyobb:
McDonaldsba halálra ettem magamosztállyal, mindent ettem, azt az almás pitét is, mindent és amikor felkeltem fájt a hasam:D
Meg sok olyan álmom van, hogy tudom hogy álmodom, de nem kelek fel.
már álmodtam oat h egy vmi ijesztő van az ajtó mögött és ijesztget, mikor felébredtem alig mertem kimenni :P(többször is álmodtam már ugyanezt)
a bejárati ajtóban volt pár kisfarkas és könyörögtem nekik h az anyjuk ne egyen meg :P (ez is volt már többször)
volt egy vár és abból egereket szabadítottam ki... futottunk és egyre lassabban tudtam..de nem kaptak el..
egyszer futottam két ember elől mert le akarták vágni kopaszra a hajam :P
már nekem is volt oan h mielőtt elaludtam mondtam magamnak h majd észreveszem h ez álom és felébredek:P:P és álmomba pedig mondtam h ez csak álom és így próbáltam kinyitni a szemem.. tök jó olt
Én vok, aki a kígyóharapásosat írta, meg az utánit rögtön. Jaja, nagyon érdekesek, főleg az a futós, amikor egyre lassaban, mint ha folnya a talaj vagy nemtom. Nagyon állat:D de félelmetes is.
egyszer volt, hogy felültem álmomba és úgy keltem fel, hogy ültem...és izzadtam. Furcsa.
Legutóbb egy rémálmom volt amiben a plafonon nagy szőrös pókok voltak és ugráltak (igen ugráltak XD) rám, én meg kapálóztam mint az őrült. utána berohantam a szobámba, ott meg szitakötők leptek el, utána valami ismeretlen helyre kerültem ahol szintén rengeteg pók volt :S (de szerencsére felkeltem)
régebben meg volt egy olyan álmom hogy egy néger hapsi vagyok, és felszedtem egy szőke hajú, kék szemű PASIT. utána változott a kép, egy kukoricásban voltam, és ott fogdostam a seggét, meg közbe smároltam, de olyan intenzíven hogy szegény srác majd' megfulladt :"D utána felkeltem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!