Mit álmodtál utoljára?
Azt hiszem azt álmodtam utoljára, hogy kiírtam MSN-re személyes üzenetnek, hogy "Fél éve együtt <3" vagy valami ilyen szarságot, és másnap jutott eszembe (hétfőn), hogy aznap lettünk fél évesek. :D
Különben én is sok rosszat szoktam álmodni, sőt, inkább több rosszat, mint jót. -.-
Én kórházban ápoltam. Egy ősz hajú néni volt az egyik kórteremben. Ki volt száradva, adta neki vizet, és éreztem,hogy nagyon meleg. Megmértem a lázát. Szóltam az orvosnak, hogy a néni lázas, és ki van száradva, az meg nem törődött velem. Mérges voltam.
(egyébként ápolónő leszek, most vagyok másodéves és szinte mindig eü-vel álmodok..általában ápolok).
21/L
Én nagyon nagy baromságot álmondtam, leírom:
Sí versenyre mentünk és ha nem ugrottál át egy befagyott tavat, akkor elvittek valahova, én nem tudtam átugrani és elvittek és micimackó lettem, egyszer a fejem hiányzott, egyszer pedig a fülem.xD Ottvolt füles is és együtt kerestük a farkát.xD Áztán jöttek a biztonságiőrök én elvettem az egyik fegyverét és lelőttem őket és fülessel együtt leugrottunk olyan 5-6 méter magas falról.xD És mindeketten meghaltunk.:S:D Ugy keltem fel, hogy be volt görcsölve a lábam, a nyakamat elaludtam, a párnám lent volt a földön...:D
South Parkot néztem lefekvés előtt, nemcsoda, h ezt álmodtam.xD:D
Kicsit hosszúra sikeredett.
ém azt álmodtam, hogy zombik üldöznek, és megbűvölt ágon menekültem, úgy repültem, mint a boszik a mesében a seprűn, cs ez egy faág volt...
aztán az ágból kiment a varázs, és a bpályán ledobott...
ott felszálltam egy trolira, v vmi hasonlóra és ott is ott vtak a zombik, és elkezdtek üldözni...meg volt vmi metro alagút is,a mozgólépcsőn menekültem....
asszem túl sok TV-t/filmet nézek, túl sokat nézem a:
- bűbájos boszorkák: bűvolt faág
- kaptár: zombik
- akciós sorozatok: metro alagútban üldözéses jelenet
pfff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!