Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit álmodtál utoljára?

Mit álmodtál utoljára?

Figyelt kérdés
Én sok szőrnyűt álmodtam már.
2009. nov. 27. 20:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
én azt h megölöm azt aki ezt a kérdést feltesz. xd
2010. febr. 20. 23:28
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt álmodtam,hogy aludtam és felébredtem arra,hogy csörög az órám.Ekkor felébredtem igazából és 5 másodperc múlva csörgött az órám.:D
2010. febr. 21. 00:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Mem tudom,mert nem emlékszem,

de nem volt rossz álom

2010. febr. 21. 07:58
 14/18 anonim ***** válasza:

Bátyámmal a köves folyóparton voltunk, mikor hirtelen meghallottuk, hogy valaki üvölt, a fák meg kidőltek, ahonnan jött, üldözött minket. Ugráltunk-másztunk a köveken felfelé, hogy meneküljünk, de mindig visszahúzott. Fa szerkezeteke mászkáltunk, menekültünk előle, de elkapott, aztán ki tudtam szabadulni, meg neki akart csapkodni a vasrudaknak, de mindig sikerült átugranom, mielőtt nekinyomott volna. Ez tartott olyan fél óráig. Aztán sikerült feljutnunk valami hajóra, csomó ember volt rajta. Visszanéztem, és a minket üldöző férfi ott állt messze egy domb tetején, feladta, sikerült elmenekülnünk. A hajóval rögtön egy drótkerítéshez értünk, az volt a kanadai határ. Átugrottunk a hajóról a drótkerítés fölött a földre, aztán futottunk, mert üvöltöztek velünk, hogy haladjunk, mert kinyír minket a gonosz.

Höhö.Ez előtt meg azt álmodtam, hogy megintcsak bátyámmal megyünk egy erdőbe, folyópartra kocsival, Kiszállunk, hogy megnézzük a hídról a vizet. Közben egy hang -mint egy narrátor- mondja, hogy ide járnak az emberek a szeretőikhez. Aztán látom, hogy valami nagy kerek, lapos, fehér fedél szerű akármi köröz avíz felett, pánikba esek, olyan mintha a vizet pásztázná. Elkezdünk menekülni a hídon, de híd már csak két egymáshoz közel lévő rúd. Sikítozok, tesóm alattam megy a vízen jetskivel, kiabálja, hogy siessek, és látom, ahogy körözve közeledik a fehér fedél. Leesek a vízbe sikítva, felkelek, és az orrom sípolt, ami sikításként jött le. :)

Brr.

2010. febr. 21. 11:01
 15/18 anonim válasza:
Hogy nyakon lőttek egy pisztollyal. ( ? )
2010. febr. 21. 11:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Azt,hogy az egyik ex-szerelmem bu.zi lett. Odajött egy srác, és azt mondta,megnyerte a fogadást,mert rámászott a gyerekre, és belenyúlt a segglyukába. És olyan szőrös volt lyuka,hogy nagyon. És amikor belenyúlt, a kissrác olyan boldog volt,hogy majdnem lepisilte. Beteg vagyok,tudom.:D
2010. febr. 21. 12:33
 17/18 anonim ***** válasza:
7:15 kor keltem, és azt álmodtam(csak innentől emlékszek rá) hogy egy helyes pasi azt mondta nekem hogy mire vársz még? és mosolygott utánna amikor már majdem megvdókoltuk egymást aztmondta hogy ne nyelveset mert azt nemszereti :D és akkor csókolóztunk egyet.. ez egy falunap szerűségen volt.. :P és utánna valahogy elkerítettek egy csomó kisgyerekkel együtt raklapokkal de én kiszabadultam aztán akivel csókolóztunk az azt mondta hogy az öccsét miért nem szabadítottam ki, én meg mondtam, hogy nem is tudtam hogy van öccse és azzal kiszabadítottam majd valahogy egy boltba kerültünk a pasival, de akkormár csak a hasáig értem :D és akkor egy karton mirindát rakott a térdemre és felébredtem
2010. aug. 10. 09:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Én meg azt,h kaptam egy zacskót,amibe hörcsög tojások (?) voltak.

Aztán kikeltek (?) És szanaszét mászkáltak barinőmmel meg kerestük őket.XD

2022. jan. 13. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!