Mit álmodtál utoljára?
Mem tudom,mert nem emlékszem,
de nem volt rossz álom
Bátyámmal a köves folyóparton voltunk, mikor hirtelen meghallottuk, hogy valaki üvölt, a fák meg kidőltek, ahonnan jött, üldözött minket. Ugráltunk-másztunk a köveken felfelé, hogy meneküljünk, de mindig visszahúzott. Fa szerkezeteke mászkáltunk, menekültünk előle, de elkapott, aztán ki tudtam szabadulni, meg neki akart csapkodni a vasrudaknak, de mindig sikerült átugranom, mielőtt nekinyomott volna. Ez tartott olyan fél óráig. Aztán sikerült feljutnunk valami hajóra, csomó ember volt rajta. Visszanéztem, és a minket üldöző férfi ott állt messze egy domb tetején, feladta, sikerült elmenekülnünk. A hajóval rögtön egy drótkerítéshez értünk, az volt a kanadai határ. Átugrottunk a hajóról a drótkerítés fölött a földre, aztán futottunk, mert üvöltöztek velünk, hogy haladjunk, mert kinyír minket a gonosz.
Höhö.Ez előtt meg azt álmodtam, hogy megintcsak bátyámmal megyünk egy erdőbe, folyópartra kocsival, Kiszállunk, hogy megnézzük a hídról a vizet. Közben egy hang -mint egy narrátor- mondja, hogy ide járnak az emberek a szeretőikhez. Aztán látom, hogy valami nagy kerek, lapos, fehér fedél szerű akármi köröz avíz felett, pánikba esek, olyan mintha a vizet pásztázná. Elkezdünk menekülni a hídon, de híd már csak két egymáshoz közel lévő rúd. Sikítozok, tesóm alattam megy a vízen jetskivel, kiabálja, hogy siessek, és látom, ahogy körözve közeledik a fehér fedél. Leesek a vízbe sikítva, felkelek, és az orrom sípolt, ami sikításként jött le. :)
Brr.
Én meg azt,h kaptam egy zacskót,amibe hörcsög tojások (?) voltak.
Aztán kikeltek (?) És szanaszét mászkáltak barinőmmel meg kerestük őket.XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!