12/19 Jófej:D válasza:
Rámdölt a könyvespolc. Te hogy haltál meg?
13/19 anonim válasza:
Álmomban, jó régen volt, az utcán sétáltam éreztem, h hátba lőttek s olyan valóságosnak tűnt, érzetem, ahogy meglőttek..
Egy másiknál meg háború volt, ott ahol gyerekkoromban éltem, s lelőttek, s láttam ahogy elhagyom testem, s mindent láttam felülről, jó volt az érzés.
Egyszer meg, álmomban nem haltam meg, csak olyan testen kívüli élményem volt, de jó, felszabadító érzés, lebegtem s láttam mindent, aztán vmi visszahúzott s nagyon rossz érzés fogott el, nem akartam visszajönni, szintén jó érzéssel keltem, s valóságosnak tűnt.
Tudatos álomra még nem vagyok képes.
14/19 anonim válasza:
én otthon haltam meg orrvérzésben. szexi anime pasikat nézegettem a neten :D
15/19 A kérdező kommentje:
én szívrohamot kaptam, meghaltam, de most jó módú szellemként élek tovább Roxfortban. Megtalálsz, ha Ityi-figyi-ként keresel :)
2013. máj. 15. 05:59
16/19 anonim válasza:
Èn eddig 2x haltam meg raditz ès cell ellen(az a szemèt felakarta robbantani a bolygòt).
17/19 anonim válasza:
legközelebb jobban vigyázok...ja és énvagyok Son goku.
18/19 anonim válasza:
Én minden irodalmon meghalok a röhögéstől,amikor meglátom az idióta tanárt! :D
19/19 anonim válasza:
Strandon, napozás közben. Beszakadt a talaj alattam. Amúgy Forma1 -es pilóta vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!