Ti beszéltek külföldiül?
Figyelt kérdés
Állandóan mindenféle ismerős, ember mondja, hogy ők kimennek külföldre. Nagyon kíváncsi vagyok miféle ország ez, nekem eddig minden, ami nem Magyarország külföld volt, de ezek szerint én tévedtem, mert akkor elég sok helyre mehetnének ezek az emberek, de gondolom azért csak nem mennek egyszerre 100 meg 100 országba :) szóval milyen ország ez a külföld? Beszélitek a nyelvüket?2013. márc. 15. 15:17
1/9 anonim válasza:
Hát hogyne. Nagyon jól nyomom az erdő állatainak nyelvét.
2/9 anonim válasza:
Sajnos csak UFO nyelven beszélek :/
3/9 anonim válasza:
Én csak belföldiül beszélek. Továbbá sirályul, delfinül és krokodilul is.
4/9 A kérdező kommentje:
4-es! Ne Te beszélj nekem a monitor világáról, mikor nem érzékeled az iróniát egy kérdésben :) arról nem is beszélve, hogy Humor kategóriában van (annak ellenére, hogy amúgy nem írtam ide a kérdést, feltételezve, hogy az irónia kifejezést talán többen is ismerik), de úgy látszik Te itt mindent komolyan veszel. Nem kéne!
2013. márc. 15. 19:09
5/9 anonim válasza:
És sajnos csak magyarul, angolul, üzbégül, űrnáciul és reptoidul beszélek. Külföldiül nem tudok.
6/9 anonim válasza:
én beszélek angolul.. voltam már szlovákiában de inkább az animék és a google fordító seggítségével japánul tanulgatok xD a szlovák nyelv marhára undorító :S pedig nem vagyok az a fajta aki utál jópár nyelvet... ^[^'
7/9 anonim válasza:
Méghogy külföld!
Németországban vagyok, simán elég a személyim.
A szomszédaim lengyel, német, orosz, olasz és román nyelven beszélnek, na a román az tényleg csak földi, de már nem sokáig.
Hát az igaz, az eszkimó az már külföldi.
Azt kevesen is beszélik...
8/9 anonim válasza:
Ha érdekel, én a magyar mellett folyékonyan beszélek angolul, németül, oroszul, latinul, apacsul, wookie-ul és egy kicsit ógörögül is. Szerinted van olyan külföld, ahol nem tudok kaját kérni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!