Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Baj ha megöltem egy dinnyét...

Baj ha megöltem egy dinnyét az állampolgársága miatt?

Figyelt kérdés
azt hiszem nagy bajt követtem el..eddig is kisebbeket nagyobbakat de most elég nagyot..megöltem egy dinnyét. az egész egy hülye vitából alakult ki, de az ő hibája mégis, mert nem ismerte be az igazam. nem akarta tudomásul venni hogy magyar, váltig állította hogy ő egy görögdinnye. nem tudom ezt honnan vehette, biztos forrásból tudom hogy Magyarországon, vidéken nevelkedett mag kora óta! de nem és nem, erősködött, hogy ő pedig görög. veszekedtünk, majd nagyon begurultam és megöltem őt. a belső szerveit elfogyasztottam, hogy valamennyi bizonyítékot eltüntessek, de nem tudok már a bűntudatommal mit kezdeni:( legalább vállalta volna ami és aki, és nem idegen hon gyermekének mondani magát..
2009. júl. 23. 18:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon nagy baj!

Biztos, magyar volt,mert magyarul beszéltél hozzá és nem görögül védekezett.

Neked annyi:((

2009. júl. 24. 08:21
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

szerintem ilyet többé NE CSINÁLJ!!!!!!!!

szegényem.:'((((((((

2009. júl. 25. 21:34
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
ha azt veszed a sárga dinnye gyilkolása is rasszizmus
2009. dec. 11. 22:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Én tavaly megöltem egy sárgadinnyét,azóta egész kínai maffia a nyakamon van!
2012. máj. 22. 18:27
 15/16 chrishu ***** válasza:
Igyál savat, utána vodkával öntsd be magad, majd nyelj élesztőt, és a dinnye épen és egézsségese kirágja magát a végbeledből!
2012. máj. 22. 18:35
 16/16 anonim válasza:
Ez nagy hiba volt. Hogy mertél ilyet tenni...? Nem is értelek. Ekkora gonoszságot... Szegény dinnye... Úgy sajnálom szegényt! Azt ajánlom menjél el bujdosni, és ne bújj elő.
2012. máj. 24. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!