Baj ha megöltem egy dinnyét az állampolgársága miatt?
Figyelt kérdés
azt hiszem nagy bajt követtem el..eddig is kisebbeket nagyobbakat de most elég nagyot..megöltem egy dinnyét. az egész egy hülye vitából alakult ki, de az ő hibája mégis, mert nem ismerte be az igazam. nem akarta tudomásul venni hogy magyar, váltig állította hogy ő egy görögdinnye. nem tudom ezt honnan vehette, biztos forrásból tudom hogy Magyarországon, vidéken nevelkedett mag kora óta! de nem és nem, erősködött, hogy ő pedig görög. veszekedtünk, majd nagyon begurultam és megöltem őt. a belső szerveit elfogyasztottam, hogy valamennyi bizonyítékot eltüntessek, de nem tudok már a bűntudatommal mit kezdeni:( legalább vállalta volna ami és aki, és nem idegen hon gyermekének mondani magát..2009. júl. 23. 18:42
2/16 anonim válasza:
de a magokat kiköpted, ugye?! mert ha nem ,azok bosszút állnak rajtad!
3/16 anonim válasza:
És ha tényleg Görög volt? Ki tudja ebben a nagy zűrzavarban!
4/16 anonim válasza:
jajj! mit tettél? ezért börtönbe csuknak ha kiderül hogy te voltál! amúgy szerintem ő egy magyarországra települt görög családtól származott... vigyázz! nehogy a családja bosszútálljon! mert akkor egész nap egy fa mellett fogsz pisilni a városháza(vagy parlament) mellet!
5/16 anonim válasza:
Ötletes ! :D Bár fele annyi humorom lenne mit a kérdezőnek... :( :)
6/16 anonim válasza:
Nézz több South Parkot!! :D
Ez a kérdés kicsit olyan, mint az a rész, mikor Cartman megölte egy srác szüleit, belefőzte őket chilibe és megetette vele :D
7/16 anonim válasza:
Hmm. Szerintem nincs gáz, ha tanultál az esetből. De ha legközelebb találkozol egy sárga dinnyével, ne próbáld meg meggyőzni, hogy kínai.
További szép napot.
8/16 A kérdező kommentje:
:)
2009. júl. 23. 21:22
9/16 anonim válasza:
Szörnyű... szörnyű... vonulj száműzetésbe szerintem. Nem elég, hogy gyilkos vagy de még RÁSSZISTÁÁÁ is. Megölted a dinnyét mert ő görögnek vallotta magát. Szöryyű rásszizmás
10/16 anonim válasza:
Sebaj! Én kérdezés nélkül is elfogyasztom őket, úgyhogy fel a fejjel. Mind ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!