Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha álmomban...

Szerintetek gáz, ha álmomban megöltem valakit?

Figyelt kérdés
Mégpedig elég brutálisan, ugyanis torkonlőttem, és sokat szenvedett. Engem nem zavar, nem akarom kezeltetni magam, csak érdekel a véleményetek. Egyébként a többi embernél valamivel tudatosabb az álmom, a tetteimet én irányítom annak részleges tudatában, hogy álmodok, nem úgy látom, mintha egy előre megírt film lenne.
2009. aug. 16. 19:45
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Írtam erről egy oldalon régebben, én elég sokat játszottam/játszok lövöldözős és egyéb videó játékokkal. Azokban pedig nem kis erőszak és brutalitás van. Csak 2 példa: GTA sorozat , Left4Dead.

Ezek a játékok nagyon jók az erőszak és a feszültség levezetésére. Az hogy álmodtál egy ilyen dolgot az teljesen normális dolog, persze csak addig amíg ezt nem helyezed át a valóságba, a valós életbe is.

2009. aug. 16. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Atyám..épp emiatt nem jó ilyen hülye vadbarom állat játékokkal játszani.. sok értelmes unatkozó gyerek. Ha a feszültséged akarod levezetni,akk üvölts,vagy vmi más,de sose játsz ilyenekkel,mert ettől leszel vadállat! :D ez csak egy jó tanács.. bocs,ha megsértettelek :D

VISSZATÉRVE A KÉRDÉSRE: NYUGI,EZ TERMÉSZETES,AZ ÁLMOK MEGFEJTHETETLENEK,MERT EZEK AZ EMBERI AGY LEGMÉLYEBBLYÉN TALÁLHATÓAK!:) Nem irányíthatod.. és ha józan vagy és elővigyázatos,akkor véletlenül se történhet meg! Engem egyszer álmomba meggyílkoltak,meg megerőszakoltak.. :S semmivel se jobb,de vigyázok magamra,és remélhetőleg nem történik meg!

2009. aug. 16. 21:48
 3/9 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok

Kedves 2.-ik válaszoló

1. Nem vagyok kisgyerek

2. Amit leírtam azt tudományos kutatások is igazolják

21/f

2009. aug. 16. 21:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Okés megértelek. Igazad van. De remélhetőleg nem leszel gyilkos :D Vagy vonz a dolog? Nem foglak kinevetni stb. csak kérdeztem,mert ez is fontos kérdés ezeknél a problémáknál.

( 16/L)

2009. aug. 16. 22:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Második vagyok! Igen,drága elsőválaszoló.. erről én is halottam,de egy idő után ront a helyzeten!! Mert rááll az agyad..és csak csinálnád,legalább is valamelyik embernél.
2009. aug. 16. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem vonz a dolog, egyáltalán nem. Sőt, a való életben ha lehet akkor elkerülöm az erőszakot, inkább békésebb módszerekkel oldom meg a problémákat. Bizonyos játékokban viszont előjön a legsötétebb ,legördögibb énem. És ilyenkor vezetem le a stresszt, feszültséget is.
2009. aug. 16. 22:04
 7/9 anonim ***** válasza:

"Második vagyok! Igen,drága elsőválaszoló.. erről én is halottam,de egy idő után ront a helyzeten!! Mert rááll az agyad..és csak csinálnád,legalább is valamelyik embernél."

Az szellemileg sérült embereknél ez tényleg így van, de egy egészséges normál hétköznapi embernél nem.

2009. aug. 16. 22:06
 8/9 anonim ***** válasza:

ehh, ezek álmok.

én nagyon gyakran gyilkolok álmomban, lövök, megfojtok, leszúrók, vérengzek... eddig még nem diagnosztizáltak nálam közveszélyes pszichopatizmust :D

agresszív játékokkal nem játszom. másmilyenekkel sem.

19/L

2009. aug. 16. 22:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Hehe, a válaszok nagyrésze nem is nekem szól, hanem egymással vitatkoztok a videojátékoktól. Egyébként valamennyire tudatos álmodó vagyok, mint ezt már írtam, tehát az álmaimban tudom, hogy álmodok, bár ezt nem úgy fogom fel, hogy ez csak egy álom, és az egész nem fog számítani nemsoká, hanem úgy, hogy most egy másik valóságban vagyok. Az álom idején végig önmagam vagyok, tehát körülbelül úgy cselekszem/reagálok a dolgokra, ahogy azt a való életben tenném. Az befolyásolja valamelyest a tetteimet, hogy tudom, hogy egy másik világban vagyok, felébredve nem fognak például zsaruk üldözni egy gyilkosság után. Szóval azt akarom mondani, hogy amikor álmomban gyilkoltam, akkor is teljesen önmagam voltam, csak valamivel szabadabb. Még azt akarom mondani, hogy az ilyen álmoknak, erőszakos gondolatoknak/tetteknek az embereknél valójában semmi köze nincs a játékokhoz. Teljesen más a virtuális erőszak, és a valóság, az agyunk is máshogy reagál rá, ezt tudósok bizonyították. Én is játszom katonai játékkal, és amikor álmomban gyilkoltam, teljesen más érzés volt, mint a játékban, semmi köze nem volt hozzá. Nem mindegy, hogy az áldozatod, miután meglőtted, csak úgy eltűnik, vagy pedig a saját vérében fetreng hörögve, közben pedig a kezét nyújtja feléd, te meg otthagyod, és mész a mosdóba lemosni magadról a vért. :D
2009. aug. 17. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!