Szerintetek gáz, ha álmomban megöltem valakit?
Írtam erről egy oldalon régebben, én elég sokat játszottam/játszok lövöldözős és egyéb videó játékokkal. Azokban pedig nem kis erőszak és brutalitás van. Csak 2 példa: GTA sorozat , Left4Dead.
Ezek a játékok nagyon jók az erőszak és a feszültség levezetésére. Az hogy álmodtál egy ilyen dolgot az teljesen normális dolog, persze csak addig amíg ezt nem helyezed át a valóságba, a valós életbe is.
Atyám..épp emiatt nem jó ilyen hülye vadbarom állat játékokkal játszani.. sok értelmes unatkozó gyerek. Ha a feszültséged akarod levezetni,akk üvölts,vagy vmi más,de sose játsz ilyenekkel,mert ettől leszel vadállat! :D ez csak egy jó tanács.. bocs,ha megsértettelek :D
VISSZATÉRVE A KÉRDÉSRE: NYUGI,EZ TERMÉSZETES,AZ ÁLMOK MEGFEJTHETETLENEK,MERT EZEK AZ EMBERI AGY LEGMÉLYEBBLYÉN TALÁLHATÓAK!:) Nem irányíthatod.. és ha józan vagy és elővigyázatos,akkor véletlenül se történhet meg! Engem egyszer álmomba meggyílkoltak,meg megerőszakoltak.. :S semmivel se jobb,de vigyázok magamra,és remélhetőleg nem történik meg!
első válaszoló vagyok
Kedves 2.-ik válaszoló
1. Nem vagyok kisgyerek
2. Amit leírtam azt tudományos kutatások is igazolják
21/f
Okés megértelek. Igazad van. De remélhetőleg nem leszel gyilkos :D Vagy vonz a dolog? Nem foglak kinevetni stb. csak kérdeztem,mert ez is fontos kérdés ezeknél a problémáknál.
( 16/L)
"Második vagyok! Igen,drága elsőválaszoló.. erről én is halottam,de egy idő után ront a helyzeten!! Mert rááll az agyad..és csak csinálnád,legalább is valamelyik embernél."
Az szellemileg sérült embereknél ez tényleg így van, de egy egészséges normál hétköznapi embernél nem.
ehh, ezek álmok.
én nagyon gyakran gyilkolok álmomban, lövök, megfojtok, leszúrók, vérengzek... eddig még nem diagnosztizáltak nálam közveszélyes pszichopatizmust :D
agresszív játékokkal nem játszom. másmilyenekkel sem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!