Mit jelent az ha álmomban az udvaron farkasokat láttam és éles végű vasrúddal elzavartam őket. De egyet megöltem a sötétben összeszurkáltam de ő beteg volt eleve és mozdulni, védekezni sem tudott?
Sztem nincs jelentősége ennek az álomnak.
Nem lehet hogy túl sok horrorfilmet nézel ami farkasokkal van kapcsolatban?
Na, végre egy igazán gyakori kérdés! És egy olyan, amire az emberek nagyon kis százaléka tudja aválaszt, pedig a válasz mindíg is itt rejtőzött, ma pedig bárki számára hozzáférhető! Lehet hogy van más módszer is, nem zárom ki, de én a google-t javaslom elindítani: a keresendő kifejezésnek megteszi a kérdésed - és persze dobj fel egy 300 oldalú testet, amelyik oldalával leesik, az a találat tartalmazza a választ! De számozd meg előtte, mert lehet piszok ideges leszel, ha elfelejted melyik oldal melyik szám! Kiolvasni sem nehéz: a "farkas", "álom", "mitjelent az?" betűket tetszőlegesen csoportosítsd a találati oldal elemeihez, fotózd le a csoportokat, faxold el - majd vissza, szkenneld, kontrasztosítsd, rendezd sorba a fekete-fehér képeket.
Végül imádkozz, engedj rá egy recognizáló szoftot, és (ha jól imádkoztál, hohó!) az eredmény pontos, részletes. Lesz.
Megjegyzem: én is farkasálmokkal kezdtem, először nem bíztam igazán a módszerben, de bevált! Azóta továbbhaladtam, rájöttem, hogy A MÓDSZER BÁRMILYEN ÁLOMRA JÓ!!
Amúgy ezt a Halo2-ben súgta egy ellenfelem a másiknak, de szerencsére a földönkívüli, akivel éppen kagylóztunk, ösztönösen fordította nekem, így kerülhetett a birtokomba.
Na. Mostmár mindent tudsz. Menj békével utadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!