Alaje hívők, megpróbáljuk ide hívni a plejádiakat?
Figyelt kérdés
Csak szeretet kell sugároznunk és eljönnek. Augusztus 4.-én is csak azért nem jöttek, mert a sok ember küldte a negatív energiát. Egyet kérek a szkeptikusoktól, hogy légyszíves ne küldjék a negatív energiát, nem kell vele foglalkozni. Légyszíves csak hagy próbáljuk meg, bajotok nem lesz belőle, ne tegyetek keresztbe nekünk.2012. aug. 7. 19:30
31/39 Won válasza:
Most vettem észre, hogy komoly átrakták :D
Figyelj! Én tisztelem, amit hiszel, de nem várhatod el, hogy más is elhiggye, ha nem akarja. Te is tartsd tiszteletben az ő hitüket. :)
Won
32/39 A kérdező kommentje:
Én tiszteletben tartom mindenki hitét, de akkor a keresztény vallásos témák miért nem kerülnek a humorba? Én nem haragszom rájuk, csak nem értem.
2012. aug. 9. 14:32
33/39 anonim válasza:
Mert a keresztény hitről vannak írásos és régészeti bizonyiték mig az Idegenekről semmise 1-2 hamis videó meg pár bolond aki eteti a népet...
34/39 anonim válasza:
Na de azért a biblia se semmi marhaság...
35/39 A kérdező kommentje:
Te senkinek a vallását nem tiszteled?
2012. aug. 9. 22:14
36/39 anonim válasza:
Ne félj Kérdező Az Ellenálás már dolgozik az ügyön kelepcébe csaljuk a Plejádokat!
Üdv. Az Ellenálás
37/39 A kérdező kommentje:
Milyen kelepcébe csalni? Ők a mi oldalunkon állnak. Jó hogy nem jönnek el, ha az emberek félnek tőlük.
2012. aug. 9. 22:46
38/39 Won válasza:
Nem baj. :) Ne is foglalkozz vele.
39/39 anonim válasza:
Te meg miről beszélsz? Te félre értetted alaje tanítását! Nem hívőként kell kezelni,ő ellenzi a vallásokat,mert azok is befolyásolják, a józan paraszti észt! Azt várja el ,hogy ne tégy rosszat ,szeress mindenkit,olyannak, amilyen! Ne légy öntelt,beképzelt,nagyképű,ne akarj uralkodni mások felett. Ne hagyd magad befolyásolni! Légy pozitív energiájú, ne légy depis. Szeress,és semmi több! Az a célja,hogy jöjj rá magad! Én már rájöttem,te is jöj rá! Most rajtatok a világ szeme ("nem csak, rólad szól!)" remélem értik egyesek,miröl beszélek. Üdv:.Attila!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!