Abbahagyom a kockulást, pár jótanács, hogy mivel üssem el az időt?
Nos, végleg elhatároztam, abbahagyom a kockulást. Annyit ültem a gép előtt, hogy a fenekem egy elégett hajszárítóra hasonlít, elég lusta vagyok, ezért néha az erkélyen gépeztem, tehát érezhetitek a függőségem jeleit. Az a baj a gépezéssel, hogy túl sok időmet leköti, meg mindig beszívja a gép a port, évente takarítani kell, ami megint idő lekötés, aztán mikor törölgetek a szobában a gépházat meg az egeret is le kell törölni... A játékok unalmasak, a See RPG laggol, kyle szabotál...
Tehát elég sok érvem feljött a gép ellen, valakinek valami ötlet, hogy mivel üssem ez az idő? (A légpuska itthon valamiért nem jó)
(A medence lyukas) (A nők a faluban gesztenye fejűek.)
MIT TEGYEK? EGYEK GÉPZSÍRT?
Már eléggé rég tettem fel ezt a kérdést ide, azóta teljesen megváltoztam!
Kóla helyett tejet iszom.
A reggeli zabpehely helyett kávét iszom.
Amikor ideges vagyok cigizem.
Abbahagytam a Codot és a See-RPG-t is.
Abbahagytam a vps-ekkel történő DDOS támadásokat.
A macskámat eljandékoztam.
Illetve már nem nézem a barátokköztöt.
Úgy érzem teljesen felnőtt lettem, már minden dologban felnőtt vagyok, pedig csak 17 éves vagyok!
Jah, és napi 1-2 órát gépezek csak, mert veretem a kondit már júnuis 15.-e óta!Azóta olyan kigyúrt letten, hogy már lenézem mortal kombatosokat, gyere bazzeg, azt mortalozzunk rendesen! Cső!
Ja, meg ezt is hallgatom bazzeg, de kikúrtan kemény vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!