Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Abbahagyom a kockulást, pár...

Abbahagyom a kockulást, pár jótanács, hogy mivel üssem el az időt?

Figyelt kérdés

Nos, végleg elhatároztam, abbahagyom a kockulást. Annyit ültem a gép előtt, hogy a fenekem egy elégett hajszárítóra hasonlít, elég lusta vagyok, ezért néha az erkélyen gépeztem, tehát érezhetitek a függőségem jeleit. Az a baj a gépezéssel, hogy túl sok időmet leköti, meg mindig beszívja a gép a port, évente takarítani kell, ami megint idő lekötés, aztán mikor törölgetek a szobában a gépházat meg az egeret is le kell törölni... A játékok unalmasak, a See RPG laggol, kyle szabotál...

Tehát elég sok érvem feljött a gép ellen, valakinek valami ötlet, hogy mivel üssem ez az idő? (A légpuska itthon valamiért nem jó)

(A medence lyukas) (A nők a faluban gesztenye fejűek.)

MIT TEGYEK? EGYEK GÉPZSÍRT?

2012. júl. 19. 23:28
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
62%
Csináld azt, amit a kockulás előtt.
2012. júl. 19. 23:59
 2/36 anonim ***** válasza:
62%

XD Hát ez nagy volt. A nők a faluban gesztenye fejűek. <-- Ezt külsőségbeli hasonlóságra érted? XD mert még sose hallottam.

Am mindenképpen kéne egy sportot találnod amit szeretsz és heti háromszor nyomni, akkor is ha lusta vagy.

A másik h kéne egy másik hobbi a gépen kívül.

Horgászás... Mi a szart csinálnak a pasik hobbi gyanánt még? :S

2012. júl. 20. 00:00
 3/36 anonim ***** válasza:
62%

Rákerestem hogy hobbi pasiknak és ezt találtam :O

http://www.youtube.com/watch?v=kQ01dSIPa2E

Sztem ezt kéne neked is :D vezess modell kisautókat :D

2012. júl. 20. 00:01
 4/36 A kérdező kommentje:

Szoktam menni horgászni 2hetente, éjszakára is, ezt elfelejtettem :D Szoktam magam még hobbiból Axe-al befújni magam, ha unatkozom elmegyek hajat mosni, ha melegem van kinyitom az ablakot, vagy kinyírok egy legyet, ha unatkozom kikapcsolom az asztali gépet és nyomom inkább laptopon, ha valaki idegesít elmegyek zuhanyozni, ha piszkos a kezem eszek nutelláskenyeret és elmegyek megmosni, ha vizes a kezem előveszek egy hajszárítót, hogy megszárítsam vele, közben imádkozom, hogy nem b@ssz0n halálra az áram, meg ugye este szoktam néha ragasztószallaggal ragasztgatni a házon belül.

Ezek a hobbijaim igazából, remélem elég férfiasak!

2012. júl. 20. 00:05
 5/36 A kérdező kommentje:
Amúgy nem arra értem, a gesztenye egy szín, elég sötét szín, és a falunkban a nők bőrszíne is általában olyan, bár jobb esetben a napozás miatt.
2012. júl. 20. 00:07
 6/36 anonim ***** válasza:
58%

Találtam olyan hobbikat amikre a gesztenye fejű nők gerjednének.

Fotós / művész / filmrendező

Hajszolják a szépséget, azaz a nőket. Izgalmas, hogy simán megkaphatnak bármilyen csajt, ha kimondják a varázsszót: „művészet!"

Pucér szakács

Nemcsak a férfi szívéhez vezet az út a gyomrán keresztül. Nincs is erotikusabb, mint mikor egy pasi tüzes, forró mártást kavargat a spagettihez. ( XD de akkor csak pucéran nyomjad...)

Frontember

A zenészek extra-izgatóak. Úgyis mindenki az énekesre bukik...meg a dobosra...meg a basszerosra...Persze, ha a bandája tré, nem biztos, hogy megéri az erőfeszítést.

(Am ez nem hülyeség, mármint zenélhetnél esetleg, az nem rossz hobbi megtanulni egy hangszeren még hasznodra válhatna)

Két keréken

Nem szükséges, hogy egy Harley pöfékeljen alattad, egy sima biciklitől is elolvad az összes csaj. A pasik nagy része ugyanis egy két kerekű járműtől a legszexibb kétlábúvá válik. (ez tény, viszont kicccsit költséges, egy gitár olcsóbb :D)

Gyúrás

Különösképpen a súlyemelés. Tudjuk, sekélyes mégis; egy jól kidolgozott, izmos bicepsztől a nők nagy része elérzékenyül.

Kertészlegény

Ha leveszi az ingét és saját akarat szerint formálja a földet, a gesztenye fejű nők imádata csak növekedni fog. (és még hasznos is :D )

Mire ezeket végigolvasod rájössz h nem is akarod abbahagyni a kockulást. :D

2012. júl. 20. 00:17
 7/36 A kérdező kommentje:
Hát, ja, elég durvák amiket írtál, de ugye én nem akarok a kissebbségnek egyáltalán bizonyítani bármit. Inkább nézem a barátokköztöt, és maradok kocka
2012. júl. 20. 00:20
 8/36 anonim ***** válasza:
62%
Ja Ok. XDXD itt is sok gesztenyefejű van akkor, csak nálunk nem így hívják.
2012. júl. 20. 00:20
 9/36 anonim ***** válasza:
62%
Most már magamnak kéne találnom vmi elfoglaltságot. szinte érzem ahogy sorvadnak az agysejtjeim a gyakorin az olyan kérdéseknél mint Egy démon meg tud szállni egy UFO-t? meg stb...
2012. júl. 20. 00:25
 10/36 A kérdező kommentje:

Talán segíthetek! Elmondok egy titkot, amit csak te tudsz ezen az oldalon megnézni, senki más! A legszigorúbb titok!

A csontlevesnek klinikailag és japán táncolóegereken igazolt agysejt felélesztő hatása van. 1L csontleves naponta akár 30nap alatt az agyadban lévő processzor teljesítményét akár 100%-ra tuningolhatja, ekkor nincs is szükség a sok egészségesnek beállított baromságokra. Pl. Spenót, sajt, tej stb=Mivel az agyadban lévő 3.1es proci sokkal jobb, mint a spenótban lévő 4 magos I7, bár az 3.4-es, de nem fut 100%-on.

Viszont ha elegendő kecskeszappan adalékot juttatsz a szervezetedbe, akkor talán a vizuális, egyben grafikai memóriád is turbózhatod, aminek a hatására immunis leszel az agyad által nyújtotta baromságokra. Ajánlom, hogy fontold meg a tanácsaimat! Kecskeszappan&Csontleves 4ever!

MÉG1×MONDOM EZ EGY HADI TITOK, SENKI SEM TUDHATJA, MERT FORRADALOM TÖRHET KI, ÉS AKKOR NEM A BENZIN, HANEM A CSONT LESZ A LEGDRÁGÁBB DOLOG A FÖLDÖN, AMI SENKINEK SEM JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, ÉS SZERINTED JÓ AZ, HA KINYÍRJÁK A KECSKÉKET? nEEEM AKKOR NEEEE MOND EL MERT ÁÁÁÁÁÁÁÁ

2012. júl. 20. 00:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!