Abbahagyom a kockulást, pár jótanács, hogy mivel üssem el az időt?
Nos, végleg elhatároztam, abbahagyom a kockulást. Annyit ültem a gép előtt, hogy a fenekem egy elégett hajszárítóra hasonlít, elég lusta vagyok, ezért néha az erkélyen gépeztem, tehát érezhetitek a függőségem jeleit. Az a baj a gépezéssel, hogy túl sok időmet leköti, meg mindig beszívja a gép a port, évente takarítani kell, ami megint idő lekötés, aztán mikor törölgetek a szobában a gépházat meg az egeret is le kell törölni... A játékok unalmasak, a See RPG laggol, kyle szabotál...
Tehát elég sok érvem feljött a gép ellen, valakinek valami ötlet, hogy mivel üssem ez az idő? (A légpuska itthon valamiért nem jó)
(A medence lyukas) (A nők a faluban gesztenye fejűek.)
MIT TEGYEK? EGYEK GÉPZSÍRT?
Hát figyelj ide,
tűzz ki magad elé célokat pl. én csináltam magamnak egy táblázatot meg bevezettem egy két szabályt. Minden napra kiszabtam magamnak egy óra olvasást meg rajzolást.Eddig sikerült betartanom.Eddig :D.
Figyeld a madarakat vagy gyűjts lepkéket bogarakat pókokat egereket.
Csíráztass vagy penészíts és nézegesd .
Jó szórakozást fiacskám !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!