Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Abbahagyom a kockulást, pár...

Abbahagyom a kockulást, pár jótanács, hogy mivel üssem el az időt?

Figyelt kérdés

Nos, végleg elhatároztam, abbahagyom a kockulást. Annyit ültem a gép előtt, hogy a fenekem egy elégett hajszárítóra hasonlít, elég lusta vagyok, ezért néha az erkélyen gépeztem, tehát érezhetitek a függőségem jeleit. Az a baj a gépezéssel, hogy túl sok időmet leköti, meg mindig beszívja a gép a port, évente takarítani kell, ami megint idő lekötés, aztán mikor törölgetek a szobában a gépházat meg az egeret is le kell törölni... A játékok unalmasak, a See RPG laggol, kyle szabotál...

Tehát elég sok érvem feljött a gép ellen, valakinek valami ötlet, hogy mivel üssem ez az idő? (A légpuska itthon valamiért nem jó)

(A medence lyukas) (A nők a faluban gesztenye fejűek.)

MIT TEGYEK? EGYEK GÉPZSÍRT?

2012. júl. 19. 23:28
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
A gesztenyefejűekkel nem szabad foglalkozni, én sem csinálok velük semmit.. egyszer volt összetűzésem egy kisebb gesztenyebokorral még 3 éve az általánosban 8. -ban... Mikor a haverokkal sültgesztenyét csináltunk és mentünk volna haza a suliból egy egész gesztenyefa várt minket, de szerencsére a fehérek okosabbak , mint a gesztenyefejűek, így megszöktünk... Azóta csak növényirtós palackokkal meg gesztenyepörkölővel megyek ki az utcára...
2012. júl. 20. 00:32
 12/36 anonim ***** válasza:

Hát figyelj ide,

tűzz ki magad elé célokat pl. én csináltam magamnak egy táblázatot meg bevezettem egy két szabályt. Minden napra kiszabtam magamnak egy óra olvasást meg rajzolást.Eddig sikerült betartanom.Eddig :D.

Figyeld a madarakat vagy gyűjts lepkéket bogarakat pókokat egereket.

Csíráztass vagy penészíts és nézegesd .

Jó szórakozást fiacskám !

2012. júl. 20. 00:33
 13/36 A kérdező kommentje:
Rajzolni nem szeretek, max fütyülni CSIKÁNÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
2012. júl. 20. 00:34
 14/36 anonim ***** válasza:
De én kinyírhatom a kecskéket CSIKÁNÓÓ? XD
2012. júl. 20. 01:11
 15/36 anonim ***** válasza:
Penészíts és nézegesd XDXD Ez jó!
2012. júl. 20. 01:12
 16/36 A kérdező kommentje:
ESTE VAN ÉS KOCKULUNK! ezaaaaaaaaaaaz csikánó!
2012. júl. 20. 01:15
 17/36 anonim ***** válasza:
:D :D Eljött az ideje egy kis vizeskézzelhajszárítózásnak.
2012. júl. 20. 01:49
 18/36 anonim válasza:
Érdekes, pont ilyen beteg emberekre vágytam, mint a kérdrező, kérem fojtasd.
2012. júl. 20. 02:19
 19/36 anonim ***** válasza:
CSIKÁNÓÓÓ szerintem elment aludni... :(
2012. júl. 20. 02:32
 20/36 anonim válasza:
legalább nem unatkozik
2012. júl. 20. 02:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!