Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Abbahagyom a kockulást, pár...

Abbahagyom a kockulást, pár jótanács, hogy mivel üssem el az időt?

Figyelt kérdés

Nos, végleg elhatároztam, abbahagyom a kockulást. Annyit ültem a gép előtt, hogy a fenekem egy elégett hajszárítóra hasonlít, elég lusta vagyok, ezért néha az erkélyen gépeztem, tehát érezhetitek a függőségem jeleit. Az a baj a gépezéssel, hogy túl sok időmet leköti, meg mindig beszívja a gép a port, évente takarítani kell, ami megint idő lekötés, aztán mikor törölgetek a szobában a gépházat meg az egeret is le kell törölni... A játékok unalmasak, a See RPG laggol, kyle szabotál...

Tehát elég sok érvem feljött a gép ellen, valakinek valami ötlet, hogy mivel üssem ez az idő? (A légpuska itthon valamiért nem jó)

(A medence lyukas) (A nők a faluban gesztenye fejűek.)

MIT TEGYEK? EGYEK GÉPZSÍRT?

2012. júl. 19. 23:28
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
trollkodjál a fórumon vagy találj kiolyanokat mint vezekényi lászló hívd meg az aktívot és verd át őket.
2012. júl. 20. 02:53
 22/36 anonim ***** válasza:
wowozzál nyomi gyerek
2012. júl. 20. 08:33
 23/36 anonim ***** válasza:
Táncolj xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2012. júl. 20. 10:33
 24/36 A kérdező kommentje:

ÚJ GÉPEZET! FORRADALMI ÚJÍTÁS! NEM AKAROD A KUKÁBA DOBNI A FÜLZSÍROD? UTÁLOD HA TAKNYOS ZSEBKENDŐKKEL VAN TELE A SZEMETESED? ITT A MEGOLDÁS!! Most hoztam nektek egy új készüléket, ami automatikusan megsemmisíti nektek eme undorító tényezőket! Nincs más dolgotok, mint belerakni a számodra undorító tartalmat a gépezetbe, majd rá kakkantani a gép tetejére, ekkor az aktivizálódik...Miért pont kaki? Szuper kérdés!! BIO!!! Nincs szükség semmilyen árammal vagy más egyéb pénzért megvehető gőzösitő készület vásárolni. Úgy gondolom ez az általam kifejlesztett készülék az összes kérdést látogató személynek jár. Csak írjatok üzenetbe, és póstázom is!

Aki pedig csak úgy megszeretné vásárolni, annak nem kell többet fizetnie, mint 15.990FT! ÉS EZ MÉG NEM MINDEN! AKI MOST RENDEL, AZ KAPHAT MELLÉ EGY TESZT TAKNYOS ZSEBKENDŐT, FÜLZSÍROS FÜLPISZKÁLÓT, ÉS EGY MELEGEN TARTOTT TESZT FEKÁLIÁT!!!

Nem beszéltem, hogy mi lesz a megsemmisített tárgyakból. Nos, a kakkantásban lévő gőz a gép kialakításának hatására lefelé megy, egyenesen a tárgyakba. A tárgyak a meleg gőz, a szag hatására lebomlanak akár 3-4 perc alatt, majd a gép hermetikus lezárása miatt nem tudnak tovább bomlani, 2-3 percig. Ez után a gép automatikusan kinyílik, ekkor a tárgyak levegővel érintkeznek és felszállnak a levegőbe.

ÉJSZAKA EZT A TÁRGYAT KÉSZÍTETTEM ÉS TERVEZTEM, NEM ALUDTAM, DE KOCKULÁS KÖZBEN JUTOTT ESZEMBE, ÉS MIKÖZBEN RAJZOLTAM MENT A SEE-RPG!

2012. júl. 20. 13:43
 25/36 anonim ***** válasza:
Wow! Gratulálok! Igazán figyelemre méltó alkotás... XD
2012. júl. 20. 16:08
 26/36 anonim ***** válasza:
szegénykém csikánóóó nagyon beteg vagy :D.
2012. júl. 20. 17:28
 27/36 Viperhal ***** válasza:
baseball ütővel!
2012. júl. 20. 18:02
 28/36 A kérdező kommentje:
GÉPZSÍROS ZSÍROSKENYÉR WITH NUTELLA :dddddddddd
2012. júl. 21. 12:11
 29/36 A kérdező kommentje:
EZIO MELEG!
2012. júl. 28. 23:48
 30/36 anonim ***** válasza:
Menj el Chuck Norrishoz! Ő megoldja minden bajodat!
2012. aug. 22. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!