1/12 anonim válasza:
Az ablak kereteket lemosod ultrás, hypós vízzel,áttörlöd száraz ronggyal, az üveget ecetes hideg vízzel lemosod, utána alkoholos ablakpucoló spray-al befújod, és nem szöszmöszölős ronggyal, /pl. pelenka/ vagy újságpapírral áttörlöd. Soha ne napsütésben pucolj ablakot.
2/12 A kérdező kommentje:
És miért ablak pucolás a neve?
2012. júl. 13. 14:18
3/12 anonim válasza:
Szerintem fogj egy kést, és pucold meg vele az ablakot, mint az almát. ;)
Anyukád örülni fog neked!
5/12 A kérdező kommentje:
Örülni fog? Megcsináltam. Szép csíkos lett, anyukám meg is dícsért! :) Lehet kívülről is megcsinálom, hátha azzal jobb lesz.
2012. júl. 13. 14:28
7/12 A kérdező kommentje:
265/R
2012. júl. 13. 14:39
9/12 anonim válasza:
Nahh, akkor én felvilágosítalak. Itt mindenki kamuzik neked.
Fogj egy tégladarabot, csomagold be szépen egy rongyba, de vigyázz mindenhol be legyen takargatva.
Ha ezzel megvagy, öntsél rá egy kis ecetes cukrot, és jól kenegesd át a már kész "téglás batyut". Hagyd állni fél órát, majd állj az ablakotok elé, és egy laza legyintő mozdulattal vágd hozzá az ablaküveghez a téglát! Ne aggódj az ecetes cukor, megpuhította kellőképpen a téglát, és vissza pattan az üvegről, de úgy, hogy közben meg is "pucolta".
Próbált ki, nekem bevált.
Többet nem is kell ablakot pucolnod, mert annyira tiszta lesz az ablakotok, mint ha nem is lenne.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És most legalább a legtisztább képet kapom, ha kinézek. A maradék üveggel mit kőne csinálni?
2012. júl. 13. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!