Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki szokott a strandon belepisi...

Ki szokott a strandon belepisilni a vízbe?

Figyelt kérdés
Csak őszintén!!
2012. júl. 5. 20:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Indikátor nincs.

Ha lenne ilyen a vízben, aki strandolás előtt volt wc-n és nem rázza ki eléggé a gyíkot, vagy nem törli ki magát elég alaposan, arra is bejelezne.

És ha bejelezne, akkor a több száz köbméteres medencét azonnal leengedik és feltölti friss előmelegített vízzel, miközben a strandolni vágyók a szélén állva várakoznak akár naponta többször is?!

Ilyen nincs, kivitelezhetetlen.

A medencés strandokat nem igazán kedvelem. Ilyenen legalább 15 éve nem is voltam. Sok idegen koszos, büdös, húgyos emberrel egy kádban nyomorogni nekem nem igazán élvezet. A medencébe hugyozást amúgy is parasztságnak tartom. Jó hogy nem szartok bele ezzel az erővel!

Élővízbe, Balatonba viszont én is (be)pisilek. Nem caplatok ki azért hogy fizetős wc-t keressek valahol, mikor az összes hal, hattyú, egyéb víziállatok is ugyan úgy ott intézik el. Na meg az elég nagy víztér, valamint élővíz (a medencével ellentétben) így természetes módon öntisztul.

2017. aug. 8. 19:03
 22/22 anonim ***** válasza:

Fujjj

De miért kell,utána meg lemerülsz a vizbe és tiszta pisi leszek

2021. aug. 18. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!