Előző vagyok, gondoljatok bele abba, ha valóban lenne ilyen elszineződő anyag, kb. egy nap legalább 50-szer kéne leereszteni meg vissza, az a strandnak nem hasznos, mert sok idő elmegy vele, ráadásul nemhinném hogy minden ilyen pisilő ember visszafizetné. Nem érné meg a strandoknak a lényeg az. Ezt csak a szülők szokták a gyerekeiknek bemesélni, hogy ne pisiljenek a vízbe...
2012. júl. 11. 14:11
13/22 anonim válasza:
én csak belefingók mindig....:D
2012. júl. 11. 16:09
14/22 anonim válasza:
Én egyszer belepisiltem Lipóton a nagy csúszdásba(lusta voltam kimenni és már nem tudtam visszatartani :D) nagyon nincs benne színező anyag :D
2012. júl. 11. 18:55
15/22 anonim válasza:
én.
2012. júl. 11. 23:22
16/22 anonim válasza:
2 éve voltunk Romániába és a medencénél ki volt írva hogy indikátort tartalmaz a víz és tényleg az volt benne mert valaki belepisilt és körülötte teljesen sötétkék lett a víz de nem színeződött be az egész hanem eloszlott csak annyi történt hogy az úszómester kizavarta őt a vízből.
2012. júl. 12. 10:38
17/22 anonim válasza:
Igazság szerint, én mindig kimegyek a vízből :D
2012. júl. 26. 22:26
18/22 anonim válasza:
Én soha!!Én csak a más országokból jött túristák innivalójába,a nagy dolgot pedig a zsebükbe végzem!
2012. aug. 12. 17:44
19/22 IronMan84 válasza:
Én mindig. Az emberek többsége biztosan, csak nem vallja be. Az indikátor csak mese.
Egyébként a legprofibb úszók és vízilabdázók többsége is bele szokott pisilni az úszómedencébe. Ők pedig tudnak valamit, hogy ez mért nagyon hasznos.
A strandon a kislányok pisiltetésének a legjobb módja természetesen ha beviszik őket a medencébe és a vízbe pisilnek.
Az egészséges ember vizelete teljesen steril.
Nagyon hasznos alternatív gyógyítási módszer, kifejezetten jót tesz a bőrnek.
Az indikátor az csak egy rémmese. Szerencsére ilyen köcsög esztelenség nincs.
Amúgy én a barátnőimmel együtt nyáron gyakran megyek strandra. Természetesen együtt csoportosan szoktunk a vízbe pisilni. Nagyon pazar és humoros érzés a medencébe pössenteni. Ez olyan vicces, mindig vidámak vagyunk és jó kedvünk van tőle. Szerintem a világ legtermészetesebb dolga a strandon a vízbe pisilni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!