Ki szokott a strandon belepisilni a vízbe?
Figyelt kérdés
Csak őszintén!!2012. júl. 5. 20:46
2/22 anonim válasza:
Szerintem majdnem mindenki,a baj akkor kezdődik ha te a rajtkőröl teszed.
3/22 anonim válasza:
Én mindig kimegyek a wc-re pipilni.A kaksi viszont.....az már más.
5/22 anonim válasza:
Strandon nem mert ha szép tiszta a víz látszik a sárga egy kicsit de ha elővízbe vagyok akkor beleszoktam
6/22 anonim válasza:
Aki megteszi megszívhatja mert már létezik ám indikátor (rikítóan elszineződik a víz ha pisi kerül bele), és leeresztik az egészet és a hugyozóval fizettetik meg. szóval kulturált helyeken vigyázzatok :P
7/22 anonim válasza:
én mindig csak egy minimálisat engedek ki elöször pont azért mert tudom hogy van ilyen színező ízé xD
és csak ilyen nagy strandokon mert ott úgyis több ezren vannak és 1000% hogy többen is bele brunyálnak :D
kisebb strandokon nem mert ott szerintem kimennek mert nincs messze a wc :)))))))))))
8/22 anonim válasza:
Én mindíg belepisilek majd felordítok és ráfogom a melletemlévőre
9/22 anonim válasza:
Ha a Duna part strandnak számit akkor én :D de még hogy jönn :D
10/22 anonim válasza:
Strandon nem, az indikátor miatt, élővízben igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!