Mi történik velem? Hibridizáció menne végre rajtam keresztűl?
Figyelt kérdés
4 napja megcsípete egy pók a kézfejemet,és azóta nagyon fura dolgok történnek velem.Elősször csak annyi volt,h megdagadt a csípés,de aznap délutánra szédülni kezdtem és éreztem ahogyan lüktett a vér az ereimben.Másnap reggel mikor felkeltem nagyon éhes voltam,de matattam a frigóban és semmi normálisat nem találtam.Aztán meghallottam egy csábító hangot,egy légy duruzsulását,egyszerüen nem bírtam kiverni a fejemből ezt a hangot,és nem tudtam szemelől tévészteni,legszivesebben csapdába ejetettem volna és és kisütöttem volna panírban.De aztán rájöttem,h sokat ittam az este.Majd aznap éjjel forgolódni kezdtem és furcsákat álmodtam.Álmomban 8 lábom volt és a szüleim szobájának a plafonján csüngtem.Pár napig nem volt semmi a furcsa álmokon kívűl,már kezdtem nem adni jelentőséget a dolonak egészen addig amíg ma reggel fel nem kelltem.Belenéztem a tükörbe.Elősször arra gondoltam,h hogy a jó égbe került a tükörre egy ekkora dög.Mikor ráeszméltem,h én vagyok az akinek zöld nyálkás trüttyi folyik a szájából és 8 szőrős végtaggal rendelkezik.A kérdésem az volna,h én most akkor egy hibrid lettem?Mi ilyenkor a teendő?Gondoltam rá,h remeteként osztozkodom egy rókaodún, a falu melletti erdőben.De anyámék beleőrülnének ha nem tudnák mi van velem.Szerintetek,h legyen tovább?Adjam a tudtukra,h a gyerekük egy 8 lábú élőlény?2012. jún. 29. 23:05
21/29 anonim válasza:
Hát őszintén én éjszaka álom leszek, nappal pedig valóság. Nem könnyű így sem az élet :S
22/29 A kérdező kommentje:
hmmm hát érdekes,legalább tudom,h nem vagyok egyedülk a 2ős életemmel
2012. jún. 30. 12:24
23/29 anonim válasza:
Van egy ötletem. Nappal éljük külön a rendes életünket, de éjszaka fogjunk össze és tegyük szebb hellyé ezt a világot!
24/29 anonim válasza:
Már nincs szükség rád. Meg van az 5 fős szupercsapatom és a könyörögnél sem vennénk be :p
26/29 A kérdező kommentje:
hát pedig én benne vagyok
2012. júl. 2. 22:59
27/29 anonim válasza:
Hogy érted ezt?? Titokban beépültél közénk ?:S
29/29 anonim válasza:
28as, gyanús vagy te nekem. Tán csak nem a csapatban vagy? Vagy még rosszabb, egy kém :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!