Igaz az, hogyha mindennap meditálunk hosszú időn keresztül, akkor?
"Sokan írták már ezen az oldalon is,hogy a meditációval valami kapukat kinyitnak és azon különféle lények jönnek ki szerintem ne próbálj meditálni mert ezek az emberek abba is hagyták egyből amikor azokat a bizonyos kapukat kinyitották mert azt írták,hogy nagyon rossz érzés volt mert mindenféle lényeket láttak 1-2napig azután, hogy abba hagyták de ők is megijedtek pedig ők már láttak minden félét csak olyanokat nem amit a meditációval láttak"
Ez igaz!
Én is írtam egy ilyen választ egy meditálós kérdéshez, mert velem is megtörtént.
Nem tudom, hogy kinyitottam-e egy kaput, vagy csak a saját tudatom űzött velem csúnya játékot.
A keresztények azt mondják, hogy démonokkal kerülsz kapcsolatba, a pszichiáterek pedig meditációs pszichózisról beszélnek.
Akár ez volt, akár az, nem akarom megint átélni, mert nagyon félelmetes volt.
Állandóan ideges voltam tőle, aludni sem tudtam.
Mióta nem meditálok semmi bajom.
Igaz, hogy minden ezós dolgot abbahagytam.
Nekem csak ártottak, ez a sajnálatos igazság.
HELLÓ!
AKIK AZT ÍRJÁK ROSSZ TAPASZTALATUK VOLT,AZOK ROSSZAT ÁLMODTAK,MEDITÁLÁS KÖZBEN ELALUDTAK.
A LEGNAGYOBB GONDOLKODÓK,AKIK MEDITÁLÁS ÚTJÁN JÖTTEK RÁ SOK IGAZSÁGRA (BUDDHA,JÉZUS, NIETZSCHE,JUNG,SOROLHATNÁM A MAIAKKAL,)MEGVÁLTOZTATTÁK AZ EMBEREK FELFOGÁSÁT.
SZERINTEM KERESS MAGADNAK MEGFELELŐ MEDITÁCIÓS MÓDSZERT,ÉS
MAGAD TAPASZTALD MEG EZT A FANTASZTIKUS ÉRZÉST.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!