Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Igaz az, hogyha mindennap...

Igaz az, hogyha mindennap meditálunk hosszú időn keresztül, akkor?

Figyelt kérdés
.. kinyílik a 3. szemünk, és érzékelni tudunk más frekvenciákat is, vagy az intuíciónk magasabb szintre lép?
2011. dec. 11. 19:00
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudsz magyarul? Vagy a hülyék nyelvén? Szerintem nem igaz, mert ha igaz lenne, akkor már rég érzékelnénk az ufókat is, és idejöttek volna.xD
2011. dec. 11. 19:04
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Igaz.
2011. dec. 11. 19:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet benne valami. Az agy hihetetlen dolgokra képes. De mostában sajnos, csak a TVből kiáradó szenny tölti ki.
2011. dec. 11. 19:31
 4/9 anonim ***** válasza:
25%
A 3.szem az agyalapi mirigyed. Az nem tud kinyílni.
2011. dec. 11. 20:05
 5/9 anonim válasza:
Igen, igaz! A keleti kultúrák több ezer évesek és például a tibeti bölcsek is keresik a lelkibékét. Az is igaz és tegyük hozzá, hogy nem csak szép dolgokat lehet meglátni a harmadik szemmel. De Indiában például vagy a Hindul ezer évek óta kiválasztottságnak tartják. Nekem már kiskorom óta fogékonyságom van az ilyenre és 21 évesen elkezdtem először pislogni a harmadik szememmel és mivel, hogy bántotta a fény kellett 3 év, hogy tisztán lássak vele. Persze egyértelmű, hogy a sok szenny miatt ami a Tv-ből jön most irigyek is akadnak emiatt, meg még olyan kommentelők is akik gondolnak egyet és majd irogatnak, hogy ez így nem úgy nem lehetséges, de kérem szépen... szabad országban élünk. Tudod én minden nap látok a 3. szememmel és szerintem zöld színű, mert már kiskorom óta érzek meg előre dolgokat és ma már meg is látok. Furcsa, de ez így van, üzenem azoknak akik nem járatosak a témában.
2011. dec. 11. 20:17
 6/9 zsákosfrodó:D válasza:
Sokan írták már ezen az oldalon is,hogy a meditációval valami kapukat kinyitnak és azon különféle lények jönnek ki szerintem ne próbálj meditálni mert ezek az emberek abba is hagyták egyből amikor azokat a bizonyos kapukat kinyitották mert azt írták,hogy nagyon rossz érzés volt mert mindenféle lényeket láttak 1-2napig azután, hogy abba hagyták de ők is megijedtek pedig ők már láttak minden félét csak olyanokat nem amit a meditációval láttak
2011. dec. 11. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Volt egy srác a gimiben aki azt hitte, hogy lát a 3. szemévelXD Azt is hitte magáról, hogy előző életében vámpír volt XDXD
2011. dec. 11. 20:29
 8/9 anonim ***** válasza:

"Sokan írták már ezen az oldalon is,hogy a meditációval valami kapukat kinyitnak és azon különféle lények jönnek ki szerintem ne próbálj meditálni mert ezek az emberek abba is hagyták egyből amikor azokat a bizonyos kapukat kinyitották mert azt írták,hogy nagyon rossz érzés volt mert mindenféle lényeket láttak 1-2napig azután, hogy abba hagyták de ők is megijedtek pedig ők már láttak minden félét csak olyanokat nem amit a meditációval láttak"

Ez igaz!

Én is írtam egy ilyen választ egy meditálós kérdéshez, mert velem is megtörtént.

Nem tudom, hogy kinyitottam-e egy kaput, vagy csak a saját tudatom űzött velem csúnya játékot.

A keresztények azt mondják, hogy démonokkal kerülsz kapcsolatba, a pszichiáterek pedig meditációs pszichózisról beszélnek.

Akár ez volt, akár az, nem akarom megint átélni, mert nagyon félelmetes volt.

Állandóan ideges voltam tőle, aludni sem tudtam.

Mióta nem meditálok semmi bajom.

Igaz, hogy minden ezós dolgot abbahagytam.

Nekem csak ártottak, ez a sajnálatos igazság.

2011. dec. 12. 12:04
 9/9 frenk1men válasza:

HELLÓ!

AKIK AZT ÍRJÁK ROSSZ TAPASZTALATUK VOLT,AZOK ROSSZAT ÁLMODTAK,MEDITÁLÁS KÖZBEN ELALUDTAK.

A LEGNAGYOBB GONDOLKODÓK,AKIK MEDITÁLÁS ÚTJÁN JÖTTEK RÁ SOK IGAZSÁGRA (BUDDHA,JÉZUS, NIETZSCHE,JUNG,SOROLHATNÁM A MAIAKKAL,)MEGVÁLTOZTATTÁK AZ EMBEREK FELFOGÁSÁT.

SZERINTEM KERESS MAGADNAK MEGFELELŐ MEDITÁCIÓS MÓDSZERT,ÉS

MAGAD TAPASZTALD MEG EZT A FANTASZTIKUS ÉRZÉST.

2011. dec. 13. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!