Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi történik velem? Hibridizáci...

Mi történik velem? Hibridizáció menne végre rajtam keresztűl?

Figyelt kérdés
4 napja megcsípete egy pók a kézfejemet,és azóta nagyon fura dolgok történnek velem.Elősször csak annyi volt,h megdagadt a csípés,de aznap délutánra szédülni kezdtem és éreztem ahogyan lüktett a vér az ereimben.Másnap reggel mikor felkeltem nagyon éhes voltam,de matattam a frigóban és semmi normálisat nem találtam.Aztán meghallottam egy csábító hangot,egy légy duruzsulását,egyszerüen nem bírtam kiverni a fejemből ezt a hangot,és nem tudtam szemelől tévészteni,legszivesebben csapdába ejetettem volna és és kisütöttem volna panírban.De aztán rájöttem,h sokat ittam az este.Majd aznap éjjel forgolódni kezdtem és furcsákat álmodtam.Álmomban 8 lábom volt és a szüleim szobájának a plafonján csüngtem.Pár napig nem volt semmi a furcsa álmokon kívűl,már kezdtem nem adni jelentőséget a dolonak egészen addig amíg ma reggel fel nem kelltem.Belenéztem a tükörbe.Elősször arra gondoltam,h hogy a jó égbe került a tükörre egy ekkora dög.Mikor ráeszméltem,h én vagyok az akinek zöld nyálkás trüttyi folyik a szájából és 8 szőrős végtaggal rendelkezik.A kérdésem az volna,h én most akkor egy hibrid lettem?Mi ilyenkor a teendő?Gondoltam rá,h remeteként osztozkodom egy rókaodún, a falu melletti erdőben.De anyámék beleőrülnének ha nem tudnák mi van velem.Szerintetek,h legyen tovább?Adjam a tudtukra,h a gyerekük egy 8 lábú élőlény?

2012. jún. 29. 23:05
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Ez ami veled történt nem átok, hanem egy áldás.Én azt tanácsolom neked, hogy álruhában üldözd a bűnözőket és segítsd az ártatlanokat.Légy az igazság bajnoka !!!
2012. jún. 29. 23:11
 2/29 anonim ***** válasza:
Kackac.
2012. jún. 29. 23:12
 3/29 anonim ***** válasza:
A póklány név talán még nem foglalt.
2012. jún. 29. 23:14
 4/29 A kérdező kommentje:
Igen a szupererőmet(amit eddig még nem véltem felfedezni),a jót szolgáltatására kéne fordítanom
2012. jún. 29. 23:18
 5/29 anonim ***** válasza:
Nem fedezted fel a szuper erőidet? Ebben segítek. A zöld trutyinak, ami a szádból folyik ki biztos maró hatása van. Ezt tudod alkalmazni a rossz emberek ellen, vagy ha egy akadályt szeretnél eltüntetni az útból.Emellett mivel pók csípett meg nagy valószínűséggel tudsz mászni a falon és hálót is szőni.Kell ennél több a bűnüldözéshez?
2012. jún. 29. 23:21
 6/29 A kérdező kommentje:
AAA de én nem vagyok Pókember!Ez itt a gond...de várj csak valami kis lyuk van a kisujjamon,és valami fehér izé lövel belőle.Szerinted ez lenne a háló?
2012. jún. 29. 23:24
 7/29 anonim ***** válasza:
Vagy az a haló vagy az nem a kisujjad.
2012. jún. 29. 23:27
 8/29 A kérdező kommentje:
Hát most nem tudom mi történt de a jobb kezem,olyan épp mint azelőtt volt,és igen az a kisujjom volt amiről az előbb beszéltem....Ahh az nem egy muslinca a képernyőn,nagyon megéheztem?!
2012. jún. 29. 23:34
 9/29 A kérdező kommentje:
De mi legyen anyámékkal?Merjem nekik elmondani mi a helyzet?Már biztos keresnek,szerintem anyám már arra gondol,h valahol egy pöcegödörben vagyok lila foltokkal a testemen,legyekkel körül döngve.(az utóbbit megjegyzem nem bánnám).Egyébként most egy vasútállomáson vagyok,itt szerncsére van wifi,meg persze pokháló,tehát szőnöm sem kell.
2012. jún. 29. 23:38
 10/29 anonim ***** válasza:
Figyelj, tudom hogy rovarokat kell enned, de ezt úgy tedd, hogy mások ne vegyék észre mert nem értenék meg a te "másságodat" és elmegyógyintézetbe vinnének.
2012. jún. 29. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!