Mi történik velem? Hibridizáció menne végre rajtam keresztűl?
Figyelt kérdés
4 napja megcsípete egy pók a kézfejemet,és azóta nagyon fura dolgok történnek velem.Elősször csak annyi volt,h megdagadt a csípés,de aznap délutánra szédülni kezdtem és éreztem ahogyan lüktett a vér az ereimben.Másnap reggel mikor felkeltem nagyon éhes voltam,de matattam a frigóban és semmi normálisat nem találtam.Aztán meghallottam egy csábító hangot,egy légy duruzsulását,egyszerüen nem bírtam kiverni a fejemből ezt a hangot,és nem tudtam szemelől tévészteni,legszivesebben csapdába ejetettem volna és és kisütöttem volna panírban.De aztán rájöttem,h sokat ittam az este.Majd aznap éjjel forgolódni kezdtem és furcsákat álmodtam.Álmomban 8 lábom volt és a szüleim szobájának a plafonján csüngtem.Pár napig nem volt semmi a furcsa álmokon kívűl,már kezdtem nem adni jelentőséget a dolonak egészen addig amíg ma reggel fel nem kelltem.Belenéztem a tükörbe.Elősször arra gondoltam,h hogy a jó égbe került a tükörre egy ekkora dög.Mikor ráeszméltem,h én vagyok az akinek zöld nyálkás trüttyi folyik a szájából és 8 szőrős végtaggal rendelkezik.A kérdésem az volna,h én most akkor egy hibrid lettem?Mi ilyenkor a teendő?Gondoltam rá,h remeteként osztozkodom egy rókaodún, a falu melletti erdőben.De anyámék beleőrülnének ha nem tudnák mi van velem.Szerintetek,h legyen tovább?Adjam a tudtukra,h a gyerekük egy 8 lábú élőlény?2012. jún. 29. 23:05
11/29 anonim válasza:
Semmiképp ne szólj nekik, jobb ha így hiszik. Neked egy teljesen új életet kell kezdened.
12/29 A kérdező kommentje:
Ez olyan szörnyű,miért pont én?!Legalább találták volna fel a vadszúnyog szószos chipset.
2012. jún. 29. 23:42
13/29 anonim válasza:
Az élet igazságtalan, de ha már egy ilyen "erő" birtokában vagy akkor használd is ki. Legyeket pedig találsz a szemét telepek vagy szemetesek közelében.
14/29 A kérdező kommentje:
Na jó van időm töprengeni,most azthiszem cseltszövök, azaz hálót egy sarokban és alszok egyet a dologra.Hátha a barányos pizsamámba ébredek a Minnie egeres párnámon feküdve a saját ágyamban.
2012. jún. 29. 23:58
15/29 anonim válasza:
Sajnos ez nem álom, de jól teszed ha lepihensz, mert majd kipihenten jobban áttudod gondolni az egészet.Azonban ha mégis álom volt, az azt jelenti, hogy én nem létezek csak az álmodban :S
16/29 anonim válasza:
Nem szólhatsz a családodnak. Úgy járnál, mint Gregor Samsa. :)
18/29 A kérdező kommentje:
Képzeljétek,hogy szörnyű álmom volt,amíg egy vasútállomáson egy retkes sarokba ébredtem ruhátlanaul.Gyorsan a mosdóba igyekeztem ahol egy szemeteszsákot vettem magamra,majd elkoboztam egy ruhásbőröndöt és magamra aggadtam valami rongyokat.Úgylátszik ez úgy műkösik mint a farkasembereknél.
2012. jún. 30. 10:14
19/29 anonim válasza:
Na legalább nappal tudsz normális életet élni. Én pedig megnyugodtam, hogy valóban létezem nem csak egy álomban :)
20/29 A kérdező kommentje:
csak nem elvtárs?(:
2012. jún. 30. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!