Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kitesztelni...

Hogyan lehet kitesztelni magunkon vagy másokon keresztül, hogy milyen választás megfelelő számunkra?

Figyelt kérdés

Akár kineziológiai módszer, akár más....

PL. nagyon nem érzünk rá a dologra, túlságosan fejben vagyunk és van egy program, ami nem olcsó, de valószínűleg hasznos lenne ott lennünk. Hogyan teszteljük ki, valóban ott kell -e lennünk, vagy sem?

2012. márc. 2. 09:01
 1/4 anonim ***** válasza:
kicsit érthetőbben
2012. márc. 2. 09:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Szóval...ha el akarok menni egy programra és nem szeretném, hogy a fejem vezessen..., hanem arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg ott-e a helyem (vagyis hasznos lesz számomra a program...stb.), akkor erről hogyan bizonyosodhatom meg? (Anélkül, hogy elmennék..:) ) ? Pl. van kineziológiai öntesztelés, de az becsapós lehet...van, vannak más technikák?

2012. márc. 2. 09:39
 3/4 anonim ***** válasza:

manapság rengeteg bizonytalan ember van(gondolom nem kell elmagyaráznom miért)

ezek a "programok" semmiben nem fognak segíteni hiába költesz rá vagyonokat, max bemeséled magadnak hogy hasznos volt, pont mint akik jóshoz járnak. ettől nem lesz jobb az életed, sőt még ha ideiglenesen hatásosnak tartod, akkor sem változtatna semmin, mert előbb-utóbb úgyis önmagad leszel.

az ember nem tud változtatni alapvető természetén, a környezetét pedig nem képes befolyásolni(csak kevés mértékben)

2012. márc. 2. 09:49
 4/4 anonim válasza:

Egy érdekes módszert hallottam: először képzelj el magadban egy rózsaszín krokodilt. Így a logikusan gondolkodó agyféltekédet egy picit lefoglalod, mert azon fog pörögni, hogy "hiszen ilyen nincs is".

Utána rögtön tedd fel a kérdést: ott a helyem? A választ elvileg a megérzésekért "felelős" jobb agyféltekédtől fogod kapni. Akár elképzelheted a krokodil előtt magad a programon, majd a programtó távol maradva, így az agyad tudni fogja, milyen képpel üzenjen neked. És utána jöhet a krokodil és a kérdés.

Én még nem próbáltam, de akár működhet is.

Vagy egyszerűen elengedheted magad, és megvárhatod, hogy lesz-e rá pénzed és időd - ha ott a helyed, akkor lesz. Kivéve, ha azt kell megtanulnod ebből, hogy el kell tudni engedni néha a vágyaidat...:)

Kineziológiával azért nem tesztelném, mert elég nehéz a megfelelő kérdést feltenni. Ha szükséged van az élettapasztalatra, amit ott nyerhetsz, akkor ott a helyed akkor is, ha látszólag semmiben nem visz tovább.

Ha a szakmai fejlődésed szempontjából volna rá szükséged, akkor ugye azt így is kell megkérdezni.

Ha a személyes fejlődésedhez kell, akkor nézd meg, hogy pontosan miben, mi nem megy nélküle, és hogy biztosan ez-e a legjobb eszköz hozzá.

És ez még csak a jéghegy csúcsa: pontosan hogy fogalmaznád meg a kérdést? Én valami olyat tudnék elképzelni, hogy életed jelenlegi szakaszában tudsz-e ebből igazán fejlődni (és még akkor mindig megkérdezném, hogy pontosan miben is, és mihez kell, és miben lenne más tőle az életed, mit tudnál vele megtenni, érezni, tudni, amit most nem?) Vagy én vagyok szőrszálhasogató?

2012. máj. 17. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!