Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Merre voltatok amikor a...

Merre voltatok amikor a drogok hatni kezdtek? Mert nem hiszem el, hogy rátok nem számíthat az ember!

Figyelt kérdés

A füstből kiformálódott medúzák könnyeden szálltak el felettünk, s olykor összeálltak és mintha Kurt Cobain arcképe rajzolódott volna ki belőle. Dél volt, és vártuk a pizzát... Az élet nehéz. Folyton utánunk kullog Charles Bukowski szelleme.

Mi van veletek???!!!

2012. máj. 17. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodj meg, és szívjál még egy kicsit:D
2012. máj. 17. 16:05
 2/4 A kérdező kommentje:
cső! láttad tegnap a parkműsort? én lemaradtam. nem értem mi folyik itt. tegnap este például bele léptem egy pocsolyába. vörös szemeket láttam. mindenhol.
2012. máj. 17. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy felhőbe kapaszkodtam, mikor zuhanni kezdtem, kérleltem a bagolyt hogy kapjon el, meg is tette. Kivájta a szemem és odadobott a rókáknak
2012. máj. 17. 18:29
 4/4 A kérdező kommentje:

ja, a felhők csorogtak. könnyeztek. mondjuk az a ku_rva bagoly engem is átb_szott, emlékszel? amikor... beszélni is nehéz róla.. de...

heló, én vagyok.

alkoholista... neeem.. drogos... neeem... szexmániás.

MINDEGYIK. rókák, felhőőők.

2012. máj. 17. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!