Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mire számíthat az ember, ha...

Mire számíthat az ember, ha "luxusautóbusszal" hirdetik meg a társasutazást?

Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ami jó esetben alap: légkondis busz,van rajta büfé(ami annyit tesz,hogy a sofőrtől lehet kérni pénzért kávét,teát,ropit,csokit,ezt-azt,apróságokat),ilyesmi.Ennyi és nem több.
2011. dec. 4. 20:19
 2/12 anonim ***** válasza:
Arra hogy 48órás lesz az út.
2011. dec. 4. 20:22
 3/12 anonim ***** válasza:
jobb esetben van sör,rövid is,de vedelni nem érdemes,egyrészt mert drága,másrészt pedig azért,mert az utastársak számára és a te számodra is kínos,ha 20x meg kell állni,plusz így a menetidő se teljesíthető.Hova lesz az út?
2011. dec. 4. 20:22
 4/12 A kérdező kommentje:
Elsőtől, de a többiektől is megkérdezném: mire való a WC egy luxus autóbuszon?
2011. dec. 5. 18:06
 5/12 anonim ***** válasza:

Van, de a busz aljában általában.

És csak "vészhelyzetek"re van. Nem nagyon szokás használni.

Max. visszafele engedik hogy jóvan nem baj használjátok...

2011. dec. 9. 14:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem mennék busszal utazni, az hétszentség.
2011. dec. 9. 15:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy vészhelyzetekre? Egy luxusautóbuszban? Na ne!!! És mi a vészhelyzet? Hogy elkezdek ordibálni, hogy bepisilek, bepisilek? Vagy, hogy hányok, hányok? Azért kérdezem, mert ilyennel utaztam, ahol nemes egyszerűséggel le volt zárva a WC! Megkérdeztem a csoportkisérőt, hogy is van ez. Azt válaszolta, hogy sajnos "nem fizettük ki az ürítést". Azt a kutya mindenit! Na, miért, mennyi egy "ürítés? 5 ezer, tíz ezer? Vagy mennyi? Beépíthették volna az utazási költségbe is. De most utána járok, hogy mennyi is ennek az ára, de annak is, hogy le lehet-e zárni a WC-t! Kapnak, ne búsuljatok!
2011. dec. 9. 16:27
 8/12 anonim ***** válasza:

"Megkérdeztem a csoportkisérőt, hogy is van ez. Azt válaszolta, hogy sajnos "nem fizettük ki az ürítést".

Miért nem, mert megkapod jutalékként az így megspórolt pénzt?

Amúgy tényleg nem komolyabb használatra van, de nem szabadna lezárni, mert sürgős esetekben jól jöhet. Persze nem állt 3-4 óránként megállni, hogy a többség ne oda menjen, mert akkor tényleg hamar megtelik.

2011. dec. 9. 17:25
 9/12 A kérdező kommentje:
De akkor miért van a buszon WC és nem éppen egy melegkonyha?
2011. dec. 9. 19:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Mondtam, hogy sürgős esetekre. De pont ezért nem szabadna teljesen lezárni!
2011. dec. 10. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!