Szerinted igaz, hogy az ember csak magára számíthat az életben?
Az okés,hogy van egy barát aki néha-néha segít de nem lehet mindig ott melletted úgy mint a szüleid sem ,és a nagyobbik testvér sem tudja egy idő után kitaposni előtted az utat mert neki le kell térnie...
Sajnos én olyan ember vagyok aki mindig ügyetlenkedik,meggondolatlanul cselekszik és el sem tudnám képzelni magam segítség nélkül.
Eléggé félénk is vagyok és mikor egy idegen kérdez tőlem valamit nem bírok kimondani egy értelmes mondatot,nem vagyok elég talpraesett.
Erre most jöttem rá.
Lehet hogy túl optimista vagyok, de azis lehet hogy csak túl fiatal :)
Szerintem az ember mindig számíthat valakire. Azt mondod, hogy a barátokra nem lehet, a családra se egy idő után..
Szerintem ez nem így van. Ha tényleg barát az a barát, akkor tökmindegy milyen nagy sz*r-ban vagy akkor is kiáll melletted, vagy segít, ha szükséged van rá.
A szülők támogatnak amíg tudnak és a tesók is melletted állnak. Viszont egy idő után tényleg meg kell találni a helyed az életben, és a saját fejed után menni, mert nem támaszkodhatsz mindig másokra.
Egyébként 17 éves vagyok, szóval olyan túl sok mindenen még nem mentem keresztül, de pl a tinikor nekem elég húzós volt, sok hülyeséget csináltam, de a barátok és a szülők mindig ott voltak mellettem.
igen, igaz.
"Egy az Isten, de én csak magamban hiszek!"
szerintem igazán csak a szüleinkre számíthatunk, amíg velünk vannak
vagy még a nagyszülőkre, míg ők is velünk vannak
vagy még a testvérünkre/testvéreinkre
De rajtuk kívül másokra senkire sem, szerintem még barátokra sem nagyon ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!