A szomszédom egyre bizarrabb csinál, kezdem azt hinni egy zombie. Sosem látom napközben, esténként hangokat hallok, és a kertjét is felásta már, nem egyszer. Mindig nagyon kimerültnek tűnik, beesettek a szemei. A körmei elrohadtak és zöldek. Féljek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 20:29
1/6 anonim válasza:
Kérj a templomban szenteltvizet, vagy vigyél egy flakon vize és szenteltesd meg az atyával, aztán töltsd bele egy vizipisztolyba, és locsold le a szomszédot! Ha elkezd füstölni tőle, akkor fuss az életedért!
:D
2/6 anonim válasza:
Nálunk is van egy hasonló a lépcsőházban úgy gond nincs vele de eléggé elhanyagolja magát heti 1 szer képes csak fürödni pedig telne rá mert elég sok pénze van. Nagy jó LCD TV-je van meg mindene megvan neki csak kissé nem normális kategóriába sorolnám mert a lakása bűzlik, akkor folyton bevan rúgva az erkélye maga a disznó ól még z én erkélyemen is lehet érezni azt az iszonyatos bűzt pedig nekem pont a másik oldalán van. A körmei elhanyagoltak felesége meghalt tudtommal van egy lánya de őt még sosem láttam állítólag nagy ívben letolja. Annyit tudok hogy az alatta lévő nőhöz jár át és ennyi. Állítólag teljesen magányos pedig kétlem mert hát ott a nője és járnak is egyébként. A lakásába 2 hónapja voltam teljesen le van pukkadva a vakolat az omlik lefelé a nyílászárók egyedül azok vannak ott rendben de a többi más az totál káros. Viszont a bútorai meg a ruhái szinte vadi újak, nem tudom mennyi pénzt kap pedig csak egy egyszerű villanyszerelőként dolgozik.
3/6 anonim válasza:
beleköltözött a szalakuszi démon, holdtölte után két nappal öntözd meg a kertjét hagymalével, mert oda rejti az áldozatait akikkel majd testet cserél, ha a jelenlegi már használhatatlanná rohad. Ahhoz hogy kiűzd belőle kell csinálnod sárkányfűből és kutyatejből 70%-os oldatot, amit a hajmosósamponjába kell tenned, ha nem hatna akkor két napig üvölt majd mint a sakál és tudni fogod hogy menekülni kell :D
4/6 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=v52qaecMQOM
Ő volt az? Ne félj tőle,csak nehéz gyerekkora volt,de valójában vaj szíve van:)
5/6 anonim válasza:
Hagymával a nyakadban mászkálj, és használj zseblámpát a közelében, meg a szenteltvíz se rossz ötlet. :D Komolyan, szerintem valami baja van, mert az hogy ez nem normális az tuti
6/6 anonim válasza:
karó legyen othhon továbbá szentelt vjz és a számszeríj se árt tovvábá sose hivd be hozzád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!