Így nagyon izmos leszek?
Figyelt kérdés
A barátom azt ajánlotta, hogy egész nap nézzem ezt a képet: [link] és akkor 1 vagy 2 héten belül igazi Body Building testem lesz. Nektek erről mi a véleményetek? Szerintetek így nagyon izmos leszek?2009. jún. 17. 16:33
11/27 anonim válasza:
Én úgy hallottam h ettől leszel a legizmosabb. De csak végbéllel előre szabad nézni, mert különben tönkreteszi a veséd!
12/27 anonim válasza:
NEEE nézd!!! A haverod át akar verni, ezt csak Sebeők Jánosok nézik. Ha rám hallgatsz és igazán izmos akarsz lenni akkor ez a tuti:
13/27 anonim válasza:
Szia!
Én csak olyanról hallottam ,amitől izomsorvadásod lesz:)
Szóval ne nézd meg túl gyakran ,ha testépítő szeretnél lenni!
14/27 anonim válasza:
Tudjátok, ezek a képek egyetlenegy izmot fejlesztenek. Mindegyik kép ugyanazt az egy izmot.
Ez pedig a szemizom. :)
Szóval igenis izmosabbak lesztek, ha nézitek ezeket a képeket.
De javaslom, hogy helybenfutás közben nézzétek, mert akkor még sót is bocsátotok ki... :D
15/27 anonim válasza:
Énis használtam ezt az izomnövelő módot, de sajnos nálam allergiás tünetek jelentkeztek :(
16/27 anonim válasza:
A barátod is így lett izmos? :D
17/27 anonim válasza:
hát naponta csak úgy 5-10percig nézd mert olyanszíntű izomlázad lesz és úgy bedurran a karod hogy egy hétig sehová..
18/27 anonim válasza:
ETTŐL LESZEL A LEGESLEGIZMOSABB!nézd 6 percig és olyan izmos leszel hogy nem fog rádférni a póló!
19/27 anonim válasza:
Persze,hogy segít ha nézed.De közbe gyúrj,vazze!!!
20/27 anonim válasza:
Kérd meg a nagymamádat hogy főzzön neked egy jó meleg teát és adjon citromos kekszet!! Ezt 4 évig csináld!! A 4. év végén meglátod hogy izmosabb leszel mint Swharci mikor még body buildinger volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!