Ha 3 hónapig járok kondiba heti 3x mennyire leszek izmos?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy 2-3 órát szánok rá egy alkalommal, és elég intenzíven fogom űzni. Mellette járni fogok kosárlabdaedzésre is. (Másfél óra kb.)2010. jún. 26. 14:46
1/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy most mennyire vagy izmos, mekkora súlyokkal dolgozol, milyen gyakorlatokat végzel, stb... Azért 3 hónap alatt ne várj csodát.
Alkalmanként 1 óra bőven elég, ha rendesen csinálod.
2/6 anonim válasza:
1., Függ a testalkatodtól
2., Függ az étrendedtől
3., 3 hónap nem éppen hosszú idő
4., 3 órát teljesen felesleges kondizni. Arra egy is juszt elég
5., A testet pihentetni kell, hogyha eredményesen akarsz edzeni
Én azt mondanám, hogyha egy full nyarat becsülettel végigedzel, emellett egy előre összeállított kajálást követsz akkor már meg fog látszani a 3 hónap.
3/6 anonim válasza:
én is ezt csináltam és ha te olyan gyűszű vagy mint én voltam :D akkor nem fog sokat segíteni mondjuk mivel jársz kosarazni is úgyhogy nemtom. Ha tényleg intenzíven csinálod és tényleg 2 óra akkor oké. Csak miért akarod 3 hónap után abbahagyni?
4/6 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
1 óra elég. Ha több, akkor nem volt elég intenzív az edzésed
5/6 anonim válasza:
nagyon sok mindentől függ, hogy 3 hónap alatt mekkorát fejlődsz. 3 hónap alatt legális szerekkel el lehet érni hatalmas fejlődést is, de genetika, edzettségi szint, motiváció, kajálás, ráköltött összeg stb... ezektől mind függ. De ha 3 hónap után abbahagyod az edzést, bár remélem nem így gondoltad, akkor egy idő után az izomzat ugyanúgy leépül, mivel nincs használva.
6/6 A kérdező kommentje:
nem hagyom abba dehogy :) csak kevesebbet fogok járni kondiba a tanulás miatt de a kosár marad. azért kérdeztem mert csak nyáron van elég időm hogy igazán intenzíven csináljam.
2010. jún. 28. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!