Az erősítéstől nem leszek nagyon izmos?
Figyelt kérdés
Tök jó comb-, haserősítő gyakorlatokat találtam, de attól félek, hogy nem fogok fogyni tőle. Vagyis, hogy formásabb leszek tőle, de ugyanolyan vastag lesz a combom, mivel izmosodom. Vagy hülyeséget gondolok?2010. jan. 7. 22:10
1/3 anonim válasza:
fogyni diétától lehet, ha a zsír alá izmot építesz még nagyobb lesz.
2/3 anonim válasza:
Igaz, amit az első írt... de mivel nem 100 kilókkal csinálod a gyakorlatokat, ezért felesleges attól paráznod, hogy vastagabb leszel:)
Ha nem nőveled fokozatosan a terhelést, akkor nem leszel tőle izmosabb. Max csak egy nagyon picit...
Fogyni biztosan fogsz valamennyit, de egészitsd ki egy kis diétával is:)
A gyakorlatok azért jók, mert minél több izmod van, annál könyebben tudsz majd zsírt égetni.
Tehát csináld őket nyugodtan:)
3/3 A kérdező kommentje:
Végre megnyugodtam, semmiképp sem akartam abbahagyni, mert nagyon jónak találom. =) Amúgy diétázom is, szóval azzal nincs probléma.
Köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 8. 02:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!