Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért leszek estére éhes?...

Miért leszek estére éhes? Hogy osszam be akkor a kajámat?

Figyelt kérdés

reggel 7kor kelek, este 7ig suliban vagyok, aztán mozgok valamit (futás, kardió), utána tanulok, és a végén netezek, vagy filmezek 1-2 órát, szóval átlag hajnal 1-2 körül jutok oda, hogy alvás.

normálisan étkezem, 1500 kcalt, és úgy jönnek az étkezéseim, hogy reggel7, 10, 13, 16, 18, 22. Az utolsó két étkezésem mindig fehérje, általában túró, az ucsó meg fehérjeturmix.

ilyenkorra viszont már a falat kaparom az éhségtől, de ugye a kcal-igényemet megettem.

mit tegyek?

2011. szept. 28. 00:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idös vagy?
2011. szept. 28. 05:07
 2/4 anonim válasza:
Ami azt illeti, nem egészséges az időbeosztásod, ez teljesen megborította a szervezeted egyensúlyát. Az éjszaka alvásra való. Ha ezen nem tudsz változtatni, akkor legyen körülötted egy kistányéron pár darab nyers sárgarépa, alma,vagy gyümölcs. Mielőtt jönne a kínzó éhség, előtte rágcsálj belőlük egy keveset. Ha már éhes vagy, akkor késő, olyankor nehezebben tudod kontrollálni magad. A falkaparó éhségnek esetenként ha ellenállsz, (ami keserves) négy-öt nap után nem jelentkezik.
2011. szept. 28. 06:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Naponta 8 órát kellene aludnod. Túlfeszíted a szervezeted tűrőképességét és készleteit, azért is 'kaparhatod a falat', meg tudtommal a fehérje anyagcsere gyorsító, úgyhogy ne csodálkozz, hogy addigra farkas éhes leszel ,mert felgyorsult az anyagcseréd az előtte 2x-i fehérjebevitel miatt. Sztem inkább adj hozzá egy kis könnyebb szénhidrátot(zöldség, gyümölcs..), ha tudod, hogy meddig leszel fenn és így talán még nyugodtabban is fox aludni.
2011. szept. 28. 08:22
 4/4 A kérdező kommentje:
21 vagyok. az időbeosztásomon sajna nem tudok változtatni, mert mire a muszáj-dolgokkal végzek, éjfél lesz, de nagyon hamar beleőrülök, ha magamra egy perc idő nem jut...
2011. szept. 28. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!