Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel sikerült ellensúlyoznom...

Ezzel sikerült ellensúlyoznom a mai kajámat?

Figyelt kérdés

Szóval ma eléggé összevossza ettem, mert

reggelire ettem egy almát, 40 g fitness natúr műzlit 3 dl tejjel.

Majd anyukám hozott egy pici almáspitét, amit megettem, majd 1 körül ettem egy szendvicset (tk kenyér, 1 szelet sonka, 1 szelet sajt (20g) egy darab paradicsommal.

Ebédre meg töltött káposzta volt.

Aztán este megvolt most így este az edzés is, 1,5 órán át tekertem összesen 50 km-t, kalóriában ez 1060 mínuszt jelent :D

utána ettem 1 szelet kenyeret + 2 szelet (20g) sajtot, meg 2 szelet zsírszegény sonkát, ami 40kcal, meg 1 kisdoboz activia natúr joghurt. Meg edzés után nem sokkal 2 dl tejet.

De még lehet hogy iszom még lefekvé előtt egy pohárral, de nem biztos.

szóval ma kb. 2100 kcalt ettem, orvoslexikon szerint 1800-at ehetek. Na akkor most ellensúlyoztam a kalória többletet?

2011. okt. 1. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az orvoslexikon.hu kalkulátora már eleve beleveszi a fizikai aktivitásod, és az alapján egy átlagértéket ad ki. Egy nap amúgy teljesen mindegy, nem számít.

Ha jelentősen több volt az a tekerés mint a szokásos mozgásod, akkor valamennyire növelted az energiaigényed, de amit a kijelző kiír, hogy elégettél, arra ne vegyél mérget, nem igazán pontosak ezek.

2011. okt. 1. 20:34
 2/6 A kérdező kommentje:

nem annyit írt ki, vmi 750 körüli értéket adott ki, de az orvoslexikonon va egy olyan táblázat, h mennyi kalóriát használ fel egy óra alatt a test kilogrammonként. Na abból kiszámoltam, hogy ha 40 km/hval tekerek, akkor mennyi lesz. Így jött ki az 1060 krli érték.

Amúgy hetente egy iyen edzést mindig megcsinálok, de hétközben jött rám egy kis plusz, mert mézeskrémes volt itthon, meg szerintem megettem 2-3 darab túrórudit a suliban. Meg ilyen műzliszeletek

2011. okt. 1. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem semmi gond nincs az étrendeddel, alapból sokat sportoltál, szóval megérdemelted a lazítást :)

de még egy punnyadós napon se gáz, inkább súlytartó mint hízlaló. Persze azért ez függ a méreteidtől is, de egy átlagos tininek ez egy átlag kaja szerintem.

2011. okt. 3. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
ötven kmet egy nap alatt sem tekersz, az fizikailag lehetetlen. én egy óra alatt max tizet, ha kihajtom magam... pedig nem szoktam elhülyéskedni.
2011. okt. 3. 22:54
 5/6 anonim ***** válasza:
utolsó azért ez elég gáz hsz :D nekem biciklin az átlagtempóm 25-30 km/h, szóval 2 óra alatt lazán meglenne az ötven. meg szerinted akik egy nap alatt körbebiciklizik a Balatont (~200 km), azok teleportálnak?
2011. okt. 3. 23:05
 6/6 anonim ***** válasza:

kérdező, belefér. az orvoslexikon értékeit csak közelítésként tudod kezelni, nem is állítja senki, hogy halál pontos!

ami fontosabb: ember vagy? akkor normális mennyiségű húst enni ki fog?

2011. okt. 4. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!